Στοχοποίηση και επικήρυξη αστυνομικών από αντεξουσιαστές στην Θεσσαλονίκη!

Must Read

Με μια μακροσκελή ανάρτηση σε ιστοσελίδα που προκαλεί σοκ και ανατριχίλα, αντεξουσιαστές στην Θεσσαλονίκη προχώρησαν σε δημόσια επικήρυξη 21 αστυνομικών της Θεσσαλονίκης.

Στο συγκεκριμένο κείμενο αναφέρονται αναλυτικά τα ονόματα των αστυνομικών με τις διευθύνσεις τους.  Οι 21 αστυνομικοί που βρέθηκαν στο στόχαστρο είναι μέλη συνδικαλιστικών ενώσεων.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους οι αντεξουσιαστές αναφέρουν ότι: «λίγους μήνες πριν, παρακρατικοί δημοσιογραφικοί κύκλοι που εργάζονται για τα συμφέροντα της αστυνομίας δημοσίευσαν μια λίστα που στοχοποιούσε 21 αγωνιστές και αγωνίστριες, ως υπόπτους για συμμετοχή σε επιθέσεις σε αστυνομικούς στόχους. Μια κίνηση που θέτει σε κίνδυνο την ακεραιότητα συντρόφων και συντροφισσών. Κάτι τέτοιο δε μπορεί να γίνει ανεκτό. Είναι η δική μας σειρά να απαντήσουμε στην νομιμοποίηση των αντιδραστικών εργαλείων του σκοτεινού παρακρατούς, μεταφέροντας την ευθύνη εκεί που της αναλογεί».

Στην ιδία ανακοίνωση επισημαίνουν ότι: «από σήμερα προχωρούμε στην δημόσια επικήρυξη 21 ένστολων μιασμάτων που είναι ύποπτοι για βασανισμούς και κακοποιήσεις, βιασμούς και συγκαλύψεις περιστατικών έμφυλης βίας, διασπορά φόβου και τρομοκρατίας, συλλήψεις, φυλακίσεις και κάθε άλλη νόμιμη δραστηριότητα μέσα από τα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, που εχθρεύεται τη ζωή, την ελευθερία και τον σεβασμό στην αξιοπρέπεια της κοινωνικής βάσης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This