Τρίτη 3/8/2021

Βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας και απαγόρευση μουσικής στη Μύκονο!

Τι ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Σε έκτακτα μέτρα προχωρά η Κυβέρνηση για να ανακόψει το ξέσπασμα του κορωνοϊού στη Μύκονο, η οποία εδώ και καιρό έδειχνε ανησυχητικά σημάδια, με τη συρροή τουριστών και τα ανεξέλεγκτα πάρτι.

Σύμφωνα με τον Νίκο Χαρδαλιά, υπάρχει «ανησυχητική έξαρση της επιδημίας με πολλαπλές συρροές και clusters».

Έτσι λοιπόν από σήμερα τίθενται σε ισχύ ειδικά μέτρα στο νησί των ανέμων και αφορούν δύο απαγορεύσεις:

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας: Από τη 01.00 έως τις 06.00, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας.
  • Απαγόρευση μουσικής: Όλο το 24ωρο , αρχής γενομένης από τις 18:00 σήμερα.

Τα μέτρα ισχύουν μέχρι τη Δευτέρα 26/7 στις 06:00 το πρωί (με ενδιάμεση επαναξιολόγηση).

Στη δήλωσή του ο κ. Χαρδαλιάς αναφέρει ακόμα:

«Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι τόσο στη Μύκονο, όπως και σε όλη την επικράτεια, απαγορεύεται η διενέργεια οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεων που διενεργούνται έναντι οποιασδήποτε μορφής ανταλλάγματος, με φυσική παρουσία πλήθους άνω των είκοσι (20) ατόμων σε ιδιωτικό, μη επαγγελματικό χώρο. Το διοικητικό πρόστιμο σε περίπτωση παράβασης ανέρχεται από 50.000 έως 200.000 ευρώ για τον μισθωτή ή παραχωρησιούχο του ιδιωτικού, μη επαγγελματικού χώρου, στον οποίο έλαβε ή λαμβάνει χώρα η εν λόγω εκδήλωση. Καλούμε τους κατοίκους, επισκέπτες  και επαγγελματίες του όμορφου νησιού μας σε πιστή τήρηση των μέτρων, καθώς και τις Αρχές του νησιού στην άμεση ενεργοποίηση των μηχανισμών ενημέρωσης και ελέγχου τήρησής τους, έτσι ώστε σύντομα να ελεγχθεί και να περιοριστεί η διασπορά του ιού και η Μύκονος να επιστρέψει στην κανονικότητα της».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ