Κυριακή 1/8/2021

Επιστρέφουν από την Δευτέρα οι φίλαθλοι στα γήπεδα

Επίσημα με φιλάθλουςοι εξέδρες! Ανακοινώθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα. Από τις 19 Ιουλίου οι εξέδρες ανοίγουν και πάλι, με συγκεκριμένους όρους και κυρώσεις για όποιους δεν τηρήσουν τα μέτρα.

Συνοπτικά η ΚΥΑ για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα αναφέρει: «Από τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 θα επιτρέπεται, υπό προϋποθέσεις, η παρουσία θεατών σε αγώνες που διεξάγονται σε ανοικτές και κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλη τη χώρα. Για
ανοικτές εγκαταστάσεις με ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων: πληρότητα έως 80% της χωρητικότητας και όχι πάνω από 25.000 θεατές. Για ανοικτές εγκαταστάσεις χωρίς ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων: πληρότητα έως 60% της χωρητικότητας και όχι πάνω
από 10.000 θεατές. Για κλειστές εγκαταστάσεις με ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων: πληρότητα έως 80% της χωρητικότητας και όχι πάνω από 8.000 θεατές. Για κλειστές εγκαταστάσεις χωρίς ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων: πληρότητα έως 60% της χωρητικότητας και όχι πάνω από 3.000 θεατές. Η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο και έως 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως δεκαπέντε (15) ετών. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο».

Εάν πριν ή κατά τη διάρκεια διεξαγωγής αθλητικού αγώνα ο αλυτάρχης, ο παρατηρητής ή ο κομισάριος του αγώνα διαπιστώσει ότι παραβιάζεται το υγειονομικό αγωνιστικό πρωτόκολλο ως προς τον αριθμό των παρευρισκομένων στις κερκίδες ή στον περιβάλλοντα χώρο, υποχρεούται να μην επιτρέψει την έναρξη ή, αν έχει ξεκινήσει, να διακόψει τον αγώνα.
Τέλος, στις 26 Ιουλίου και όχι στις 19 Ιουλίου, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Super League 1 της σεζόν 2021-2022.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ