Νεκροί τουρίστες σε Κεφαλλονιά και Ιθάκη – Οργή στα δύο νησιά για το σύστημα Υγείας

Τρεις ώρες έκανε να φθάσει το ΕΚΑΒ

Must Read

Σε τραγωδία κατέληξαν οι διακοπές στην Κεφαλλονιά για έναν Γάλλο τουρίστα και την οικογένειά του.

Ο 40χρονος έχασε τη ζωή του ενώ βρισκόταν για παραθερισμό στην Άσσο, όταν ξαφνικά κατέρρευσε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των δικών του ανθρώπων.

Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε άμεσα αλλά το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο με τρεις ώρες καθυστέρηση με αποτέλεσμα να είναι πολύ αργά για τον άνδρα ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή.

Διαβάστε ακόμα: Το ΕΚΑΒ για την καθυστέρηση στην Κεφαλλονιά και το θάνατο Γάλλου τουρίστα: «Οφείλεται στο οδικό δίκτυο»

Ο θάνατος του Γάλλου τουρίστα έχει προκαλέσει την οργή των κατοίκων της Κεφαλλονιάς καθώς ακόμη μια φορά έγιναν ορατές οι ελλείψεις στο σύστημα Υγείας του νησιού των Επτανήσων.

Μάλιστα η συντακτική ομάδα του Kefaloniapress.gr ανήρτησε κείμενο-κόλαφο για τη διάλυση του συστήματος και των δομών Υγείας από άκρη σε άκρη της χώρας συμπεριλαμβανομένης της Κεφαλονιάς.

Νεκρός 53χρονος Γάλλος τουρίστας και στην Ιθάκη

Άλλο ένα τραγικό συμβάν με 53χρονο Γάλλο τουρίστα σημειώθηκε σήμερα, αυτή τη φορά στην Ιθάκη. Οικογένεια Γάλλων με δυο κορίτσια έκαναν τις διακοπές τους σε βίλα όταν η σύζυγος βρήκε έξω από την πισίνα τον συζυγό της χωρίς τις αισθήσεις του.

Ειδοποιήθηκε αμέσως γιατρός που δυστυχώς διαπίστωσε το θάνατό του, πιθανόν από ανακοπή. Η σορός του διακομίσθηκε στον Ιατροδικαστή της Πάτρας για διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This