Φολέγανδρος: Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο φίλος της 26χρονης – Τι είπε στους αστυνομικούς (video)

Tην υπόθεση αναλαμβάνει πλέον το Τμήμα Ανθρωποκτονιών

Must Read

Θρίλερ δίχως τέλος στη Φολέγανδρο… Ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια;

Φως στο μυστήριο του θανάτου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς η οποία ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα αναμένεται να δώσει η κατάθεση του φίλου της ο οποίος εντοπίστηκε ζωντανός από τις Αρχές και συνελήφθη. Tην υπόθεση αναλαμβάνει πλέον το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας στο άκουσμα της είδησης, σχολίασε στο protothema.gr: «Πιστεύω ότι το σκότωσε το παιδί μου».

Απειλούσε να αυτοκτονήσει

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος άνδρας εντοπίστηκε από τις αρχές σε ένα βράχο στη Λυγαριά, στη θαλάσσια περιοχή όπου βρέθηκε η σωρός της άτυχης κοπέλας και συνελήφθη ύστερα από αναγνώριση από κάτοικο της περιοχής. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σε κακή κατάσταση και αφυδατωμένος και λέει ακατάληπτα πράγματα στους άντρες του Λιμενικού. Μάλιστα τις Αρχές προβληματίζει το γεγονός πως επαναλαμβάνει τη φράση «η κακιά στιγμή, η κακιά στιγμή» ενώ κατά άλλες πληροφορίες είπε: «Μαλώσαμε. Χάλασε η φάση», ως πιθανή παραδοχή του εγκλήματος.

Όπως μετέδωσε το OPEN, τον 30χρονο θα δει γιατρός, ενώ για το γεγονός θα ειδοποιηθεί και εισαγγελέας.

Ο άνδρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πριν από το τραγικό συμβάν κυκλοφορούσε στο νησί καθώς τον αναγνώρισαν επιχειρηματίες που διατηρούν μαγαζιά και συναναστράφηκαν μαζί του. Με την άτυχη φίλη του επισκέφθηκε το νησί των Κυκλάδων έχοντας μαζί τους σκηνές για διανυκτέρευση, χωρίς να έχουν κάνει κράτηση σε κάποιο κατάλυμα.

Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες ο 30χρονος εθεάθη το βράδυ της Παρασκευής να επιχειρεί να μπει σε μια κατοικία και στην προσπάθειά του αυτή τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Νωρίτερα, πληροφορίες ανέφεραν ότι οι αρχές βλέπουν προς το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας για το θάνατο της 26χρονης. Σε κάθε περίπτωση φως στα αίτια του θανάτου της Γαρυφαλλιάς αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Διαβάστε επίσης: Φολέγανδρος: Οι τελευταίες κινήσεις της 26χρονης – Άφαντος παραμένει ο σύντροφός της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This