Λευκά μπαλόνια και μπομπονιέρες στην κηδεία της Γαρυφαλλιάς (video)

Συγγενείς και φίλοι ύψωσαν πανό «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά»

Must Read

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης κηδεύεται αυτή την ώρα η 26χρονο Γαρυφαλλιά που βρήκε φριχτό θάνατο από τα χέρια του συντρόφου της στη Φολέγανδρο όπου είχε ταξιδέψει μαζί του για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Συγγενείς και φίλοι με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετούν την 26χρονη φαρμακοποιοί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο Βραχάτι Κορινθίας. Μη μπορώντας να πιστέψουν πώς έχασαν τόσο άδικα τον «άγγελό» τους, οι γονείς και τα αδέρφια της συνοδεύουν το 26χρονο κορίτσι στην τελευταία της κατοικία.

Στον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας υπάρχουν λευκά μπαλόνια, ενώ συγγενείς μοιράζουν λευκές μπομπονιέρες.

Σύμφωνα με το protothema.gr, νωρίτερα, πλήθος κόσμου συνόδευσε τη νεκροφόρα υψώνοντας ένα πανό που έγραφε: «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά».

Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα έγινε γνωστό ότι οι αρχές εκτιμούν πώς ο δράστης ξυλοκόπησε την 26χρονη προτού την ρίξει στα βράχια, αφού η Γαρυφαλλιά έφερε χτυπήματα στο κεφάλι τα οποία δεν συνδέονται με όσα υποστήριξε στην προανακριτική απολογία του ο δράστης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This