Θύμα κλοπής η χαροκαμένη γιαγιάκα στη Λαμία που πουλάει προϊόντα από τον κήπο της στον δρόμο

Είχε γίνει γνωστή λόγω του προστίμου που της επέβαλαν

Must Read

Θύμα μιας αδίστακτης Ρομά έπεσε πριν από λίγες ημέρες η 80χρονη γιαγιά από τη Λαμία, που είχε απασχολήσει την επικαιρότητα τον χειμώνα, λόγω του προστίμου που της επέβαλαν επειδή πουλούσε στον δρόμο προϊόντα από τον κήπο της.

Η άτυχη ηλικιωμένη, που έχει χάσει τα δύο παιδιά της και τον εγγονό της σε τροχαία δυστυχήματα, άφησε τη Ρομά να προσέχει τα πράγματά της για να πεταχτεί σε ένα μπακάλικο. Οταν επέστρεψε, τα λαχανικά της είχαν γίνει άφαντα και η γυναίκα που υποτίθεται ότι θα τα πρόσεχε παρίστανε την ανήξερη!

Οπως διαπιστώθηκε, μόλις η 80χρονη απομακρύνθηκε από το σημείο, η Ρομά τηλεφώνησε σε δικούς της που έσπευσαν στο σημείο και εξαφάνισαν το εμπόρευμα σε χρόνο ρεκόρ. Οπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, η συγκεκριμένη Ρομά, που προσήχθη από τους αστυνομικούς του τμήματος Λαμίας, έχει απασχολήσει κι άλλες φορές τις Αρχές, ωστόσο η ατιμωρησία της από τη Δικαιοσύνη την έχει αποθρασύνει εντελώς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This