Κατ’ οίκον εμβολιασμοί: Ξεκινούν την Παρασκευή – «Επιστρατεύουν» τα Κέντρα Υγείας

Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Must Read

Με γιατρούς και νοσηλευτές από τα Κέντρα Υγείας έρχεται την ερχόμενη Παρασκευή 23 Ιουλίου το πρόγραμμα κατ’ οίκον εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού.

Παρά τις εκκλήσεις, οι ιδιώτες γιατροί δεν ήθελαν εμπλοκή!

Η κυβέρνηση προσπαθούσε να βρει κίνητρα για να παρακινήσει το ενδιαφέρον των ιδιωτών γιατρών, όμως ελάχιστοι ήταν εκείνοι που δέχτηκαν να συμμετάσχουν.

Ενδεικτικό είναι ότι, στη 2η Υγειονομική Περιφέρεια που περιλαμβάνει τις σχεδόν τη μισή Αττική και όλα τα νησιά, μόλις 10 ιδιώτες γιατροί δήλωσαν θετικά για να συμμετάσχουν στους κατ΄οίκον εμβολιασμούς.

Επιστρατεύουν τα Κέντρα Υγείας

Τα οχήματα των Δήμων θα χρησιμοποιούν τα κλιμάκια που δημιουργήθηκαν από τα Κέντρα Υγείας ώστε να πραγματοποιούνται οι κατ΄οίκον εμβολιασμοί.

Δεν είναι τυχαίο ότι, χρειάστηκε να ανακληθούν άδειες γιατρών και νοσηλευτών αλλά και να αλλάξουν προγράμματα εφημεριών ώστε να δημιουργηθούν τα κλιμάκια και να κάνουν τους κατ΄οίκον εμβολιασμούς.

Δυσκολίες αναμένεται να υπάρξουν στα μεγάλα αστικά κέντρα όπου και οι αποστάσεις είναι μεγαλύτερες και οι πολίτες με προβλήματα κίνησης είναι περισσότεροι. Υπενθυμίζεται ότι οι κατ’ οίκον εμβολιασμοί θα πραγματοποιηθούν με το εμβόλιο της Johnson.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This