Το χτύπημα στο κεφάλι της δολοφονημένης Γαρυφαλλιάς και οι έρευνες των Αρχών

Δεν παραδέχεται ότι την χτύπησε ο 30χρονος δολοφόνος της

Must Read

Το σοβαρό χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο από τον 30χρονο σύντροφό της, έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών τις τελευταίες ώρες.

Δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο 30χρονος να χτύπησε άσχημα την Γαρυφαλλιά, εκείνη να έπεσε αναίσθητη και τότε να την έσυρε και να την πέταξε στη θάλασσα. Τώρα οι ειδικοί περιμένουν την σύγκριση των χτυπημάτων που φέρει η άτυχη Γαρυφαλλιά με τις φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος.

Ο 30χρονος Δημήτρης Βέργος εξακολουθεί να αρνείται ότι χτύπησε την 26χρονη, όπως ισχυρίζεται στις καταθέσεις του. Τώρα αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν είχε καταναλώσει ουσίες την ώρα του εγκλήματος.

Εν τω μεταξύ αδυνατούν να πιστέψουν την τραγωδία οι γνωστοί της Γαρυφαλλιάς. Μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» οικογενειακή της φίλη, περιγράφει την 26χρονη ως έναν άγγελο που ζούσε μόνο για το διάβασμα.

« Ήταν τόσο ήσυχο παιδί, τόσο ήσυχο πλάσμα. Πήρε το πτυχίο της φαρμακοποιού και πήγε διακοπές» αναφέρει συντετριμμένη η φίλη της οικογένειας, που τα παιδιά της μεγάλωσαν μαζί με την Γαρυφαλλιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This