Οργή από τη μητέρα της Γαρυφαλλιάς: «Σκότωσε δυο φορές το παιδί μου»! (video)

Είχε ευκαιρία να τη σώσει και δεν το έκανε

Must Read

Ξεχειλίζει η οργή των συγγενών της 26χρονης Γαρυφαλλιάς Ψαράκου, που ζητούν να προχωρήσει η έρευνα, να φωτιστούν όλες οι πτυχές της δολοφονίας στη Φολέγανδρο και να τιμωρηθεί ο δράστης. Η μητέρα της άτυχης φαρμακοποιού ξέσπασε κατά του δολοφόνου του παιδιού της, τονίζοντας ότι ο 30χρονος σκότωσε δύο φορές τη Γαρυφαλλιά, αφού, αν και είχε την ευκαιρία να τη σώσει έστω και την ύστατη στιγμή, δεν το έπραξε!

«Η Δικαιοσύνη θα τα βρει όλα. Είχε μια ευκαιρία να τη σώσει όταν έπεσε στο νερό και ήταν ζωντανή. Είχε εκείνη τη στιγμή μια ευκαιρία να σώσει το παιδί μου, να πάρει τηλέφωνο την Αστυνομία και να το σώσει. Υπήρχε μια ευκαιρία να τη σώσει. Είχε και άλλη μία ευκαιρία να μην τη ρίξει μέσα, να είναι ψύχραιμος και να πει “δεν θα τη ρίξω”. Από τη στιγμή που την έριξε και ήταν ζωντανή, το παιδί μου πνίγηκε και είχε αυτήν την ευκαιρία, και δεν το έκανε. Για μένα τη σκότωσε δυο φορές!» ανέφερε η κυρία Αλέκα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Oλη η Ελλάδα μίλησε για την κόρη μου με φως και ζούμε μέσα στο φως. Αυτοί που ζουν στο σκοτάδι, γι’ αυτούς να μάθετε από εκείνη την πλευρά, όχι από μένα. Ο κόσμος πρέπει να είναι ψύχραιμος, υπάρχει Δικαιοσύνη που θα μιλήσει» είπε η χαροκαμένη μητέρα, καταλήγοντας ότι δεν υπάρχει συγχώρεση για τον δράστη: «Το παιδί μου ήταν άτυχο. Βρέθηκε στη μία στο εκατομμύριο μπροστά σε αυτόν τον άνθρωπο. Είχε την ευκαιρία να τη σώσει, έστω και πάνω στο λάθος. Δεν το έκανε. Για μένα δεν υπάρχει καμία συγχώρεση».

Για τη Σίφνο

Με συγκινητικά λόγια μίλησε για την 26χρονη Γαρυφαλλιά μια φίλη της οικογένειας, η οποία χαρακτήρισε την άτυχη κοπέλα «έναν άγγελο». «Αυτό το κορίτσι ζούσε μόνο για το διάβασμα. Ηταν τόσο ήσυχο παιδί, τόσο ήσυχο πλάσμα. Πήρε το πτυχίο της φαρμακοποιού και πήγε διακοπές» δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», η οποία επικαλέστηκε πληροφορίες από το περιβάλλον της 26χρονης, που φέρεται ότι ανατρέπουν τα ως τώρα δεδομένα. Σύμφωνα με αυτές, η νεαρή είχε αναχωρήσει για τη Σίφνο μαζί με φίλες και τους συντρόφους τους. Ομως για άγνωστο λόγο αποβιβάστηκε με τον 30χρονο στη Φολέγανδρο!

Ο δολοφόνος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή Νάξου για να απολογηθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This