Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Στον ανακριτή ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος – Πήρε εξιτήριο

Η κατάσταση της υγείας του δεν ενέπνεε κάποια ιδιαίτερη ανησυχία

Must Read

Εξιτήριο πήρε ο 30χρονος δράστης της δολοφονίας της 26χρονης συντρόφου του στη Φολέγανδρο, ο οποίος εισήχθη εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Νάξου, χθες το απόγευμα. Αυτή την ώρα βρίσκεται στον ανακριτή.

Πολύ καλά στην υγεία του ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος είναι πολύ καλά στην υγεία του, για αυτό και δεν κρίθηκε αναγκαία η παραμονή του στο Κέντρο Υγείας. Μετά το εξιτήριο, ο συλληφθείς μεταφέρθηκε στον ανακριτή Νάξου προκειμένου να απολογηθεί.

Μάλιστα, ο διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Νάξου, Βασίλης Ραπτάκης, ανέφερε ότι «χθες το βράδυ δεχτήκαμε κλήση από αστυνομία, πήγε το ΕΚΑΒ έφερε τον ασθενή με πτώση επιπέδου συνείδησης. Εξετάστηκε και κρίθηκε ότι πρέπει να εισαχθεί. Εισήχθη στο νοσοκομείο, πήρε φαρμακευτική αγωγή, και επανεξετάστηκε σήμερα το πρωί. Ο ασθενής είναι τώρα μια χαρά και πήρε εξιτήριο και φεύγει από το νοσοκομείο».

Ο κ. Ραπτάκης δεν έδωσε καμία διευκρίνιση σχετικά με τα αίτια της εισαγωγής του 30χρονου στο νοσοκομείο.

 

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει μέσα στο κελί του, κάτι που όμως ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί. 

«Κωμικοί ισχυρισμοί περί ψυχικής πάθησης» λέει ο Κούγιας

Ο συνήγορος της οικογένειας της 26χρονης, Αλέξης Κούγιας, εξέδωσε ανακοίνωση, μετά τις εξελίξεις, καλώντας τον δράστη, αλλά και τον συνήγορό του, «να προσέξουν πάρα πολύ».

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

«Να προσέξουν πάρα πολύ τόσο ο δράστης του εγκλήματος εις βάρος της αείμνηστης θυγατέρας των εντολέων μου όσο και ο συνήγορός του, γιατί τους ίδιους κωμικούς ισχυρισμούς περί ψυχικής παθήσεως είχε προβάλει και ο Έλληνας δράστης της αποτρόπαιας ανθρωποκτονίας εις βάρος της αείμνηστης Ελένης Τοπαλούδη και στο τέλος με την απόφαση, την οποίαν εξέδωσε το ΜΟΔ Αθηνών, εκτός της ισοβίου καθείρξεως, που επέβαλε στον δράστη, αγνοώντας παμψηφεί τους ισχυρισμούς του περί ψυχοπαθητικής προσωπικότητας, οδήγησε ως κατηγορούμενους στο δικαστήριο, τόσο τον ψυχίατρο, που βεβαίωνε ότι ο δράστης είναι ψυχασθενής, όσο και τον δράστη ως ηθικό αυτουργό του εγκλήματος της ψευδούς βεβαιώσεως».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This