Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας»: «Ασκείται bullying»

«Δεν είναι δυνατόν, δεν πρέπει και δεν μπορούμε να σιωπήσουμε»

Must Read

Η απόφαση της Κυβέρνησης για επιβολή της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στους υγειονομικούς προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», το οποίο με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «αντιδημοκρατικό μέτρο», «διαχωρισμό» και «bullying» που δέχονται οι συνάδελφοί τους.

«Είναι ένα μέτρο που διχάζει -διαχωρίζει και στοχοποιεί τον κλάδο μας και μάλιστα αδίκως, μας βρίσκει ριζικά αντίθετους. Για αυτό λοιπόν το ζήτημα, που καταπατά τα δημοκρατικά μας δικαιώματα και που άπτεται προσωπικών δεδομένων των εργαζομένων, δεν είναι δυνατόν, δεν πρέπει και δεν μπορούμε να σιωπήσουμε. Σε καμία των περιπτώσεων δεν θα αποδεχθούμε τον διαχωρισμό των συναδέλφων μας και το σχετικό μπούλινγκ που δέχονται», αναφέρει χαρακτηριστικά το Σωματείο.

Και προσθέτει: «Βάσει των σχετικών αποφάσεων του διοικητικού μας συμβουλίου, θα υπάρξουν εκ μέρους μας και οι σχετικές αντιδράσεις, τόσο για τη μη αποστολή των σχετικών στοιχείων που ζητούνται και που απαιτούμε να μην αποσταλούν, όσο και κατά τη διάρκεια επιβολής τυχόν μέτρων σε βάρος των συναδέλφων μας, όπως διατείνεται με διάφορες εκφράσεις της η κυβέρνηση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This