Εντοπίστηκαν ζωντανοί οι αγνοούμενοι στην Κρήτη!

Αν και εξαντλημένοι είναι καλά στην υγεία τους

Must Read

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των δύο αγνοούμενων στην Κρήτη, καθώς εντοπίστηκαν ζωντανοί!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν 45χρονο και μια 39χρονη, οι οποίοι βρίσκονται σε μια σπηλιά κοντά στη Μονή Κουδουμά. Αμφότεροι είναι εξαντλημένοι αλλά καλά στην υγεία τους. Παρόλα αυτά θα μεταφερθούν προληπτικά με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι, και οι δύο κρητικής καταγωγής που ζουν και δραστηριοποιούνται στη Γερμανία, έκανε διακοπές στο Λέντα. Μάλιστα, ο 45χρονος άνδρας είχε υπάρξει πιλότος της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Το Σάββατο ενοικίασαν ένα μικρό σκάφος, ωστόσο λόγω της θαλασσοταραχής και των ισχυρών ανέμων η βάρκα τους παρασύρθηκε στα ανοιχτά. Αμέσως ειδοποιήθηκε το Λιμενικό και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό τους. Τελικά το απόγευμα της Κυριακής, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, εντοπίστηκαν από τις αρχές.

Πως κατάφεραν να σωθούν

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο άντρας, παρά τη θαλασσοταραχή, κολύμπησε μέχρι τη μονή Κουδουμά και ζήτησε βοήθεια, την ώρα που η γυναίκα παρέμεινε σε σπηλιά περιμένοντας τη σωτηρία της.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι ντόπιοι, συγκλονισμένοι από τη θετική έκβαση της ιστορίας, κάνουν λόγο για το θαύμα της Παναγίας που κράτησε ζωντανό και δυνατό τον άντρα για να κολυμπήσει μέχρι τη Μονή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This