Το «τελευταίο αντίο» στον 32χρονο που σκοτώθηκε έξω από το γαμήλιο γλέντι στην Καβάλα (video)

Must Read

«Ράγισαν» καρδιές στην κηδεία του 32χρονου μηχανόβιου που έχασε τη ζωή του την Παρασκευή 23/7, σε τροχαίο δυστύχημα στην Καβάλα, έξω από κέντρο διασκέδασης όπου θα γινόταν ένα γαμήλιο γλέντι, βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένεια του και αφήνοντας πίσω ένα βρέφος 6 μηνών.

Οι δικοί του άνθρωποι αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια τον νεαρό οδηγό που σε έναν μήνα θα βάφτιζε το παιδάκι του, με τον πατέρα του να γράφει στο Facebook: «Αγόρι μου γλυκό έγινες αγγελούδι μόλις 32 χρόνων». O 32χρονος που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Καβάλα, λάτρευε τις μηχανές και έπαιρνε μέρος σε αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Την ίδια στιγμή, βαρύ είναι το πένθος και στη Δράμα για τη μητέρα και το γιο της -καλεσμένους στο γλέντι- που επίσης έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο τροχαίο, ενώ σταθερή παραμένει η κατάσταση των τριών ατόμων που τραυματίστηκαν στο ίδιο δυστύχημα, οι οποίοι και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Καβάλας.

Η τροχαία Καβάλας μέσα από ανακρίσεις και στοιχεία, επιχειρεί να «ανασυνθέσει» το τι ακριβώς συνέβη έξω από το γαμήλιο γλέντι, την ώρα που οι καλεσμένοι περίμεναν να μπουν στον χώρο της δεξίωσης.

Το χρονικό της ανείπωτης τραγωδίας

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, λίγο πριν από την έναρξη του γαμήλιου γλεντιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα όχημα που βρισκόταν έξω από κέντρο διασκέδασης όπου θα γινόταν το γλέντι, συγκρούστηκε με μια μηχανή. Ο οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να επιχείρησε να κάνει αναστροφή στο δρόμο, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τη μοτοσυκλέτα που πήγαινε κανονικά στην πορεία της.

Ο 32χρονος οδηγός της μηχανής σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ μία μητέρα με το παιδί της, που βρίσκονταν έξω από το κέντρο διασκέδασης, «παρασύρθηκαν» και έχασαν και εκείνοι τη ζωή τους.

  • Δείτε πλάνα από τον «αποχαιρετισμό» στον 32χρονο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This