Κρήτη: Άγνωστος «άνοιξε» το κεφάλι του προέδρου της ΔΕΥΑ Μυλοποτάμου με μαγκούρα

Must Read

Θύμα επίθεσης έπεσε ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μυλοποτάμου, Γεώργιος Καφφάτος, όταν άγνωστος άνδρας του όρμηξε με μια μαγκούρα έξω από τράπεζα, και του «άνοιξε» το κεφάλι!   

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο δράστης αμέσως μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή, ενώ στο σημείο έσπευσαν η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να μεταφέρουν το θύμα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για τις πρώτες βοήθειες. Τα αίτια της επίθεσης παραμένουν -μέχρι στιγμής- άγνωστα, ενώ ο δράστης αναζητείται από την αστυνομία.

Για το περιστατικό πήρε θέση ο δήμαρχος Μυλοποτάμου, Δημήτρης Κόκκινος, ο οποίος σημείωσε: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την βίαιη επίθεση εναντίον του Προέδρου της ΔΕΥΑΜ κ. Γεώργιου Καφφάτου, πράξη, η οποία προκαλεί αλγεινή εντύπωση σε όλη την κοινωνία. Με την βεβαιότητα ότι η θέση μας απηχεί του συνόλου των μελών της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου, δηλώνουμε τον αποτροπιασμό μας για την ενέργεια αυτή και εκφράζουμε την στήριξη μας και την αλληλεγγύη μας στο πρόσωπο του συναδέλφου και συνεργάτη μας. Τονίζουμε δε, με κάθε ένταση, ότι η βία, από όπου και αν προέρχεται, ούτε αίτια έχει, ούτε δικαιολογία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το Μαξίμου προσπαθεί να κλείσει άρον άρον το σκάνδαλο με τα e-mails

Με την πλάτη στο τοίχο βρίσκεται η κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του μεγάλου σκανδάλου με την αξιοποίηση των προσωπικών...

More Articles Like This