Αμοιβή 18.000 σε όποιον «δείξει» τον δολοφόνο του «Κωστή»

Aνθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

Must Read

Χρηματική αμοιβή ύψους 18.000 ευρώ προσφέρει η MOm/Εταιρεία για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας σε οποιονδήποτε δώσει στοιχεία που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του δράστη που σκότωσε με ψαροντούφεκο την φώκια μασκότ της Αλοννήσου.

Το γεγονός έχει προκαλέσει σοκ στην περιοχή καθώς ο «Κωστής» που είχε διασωθεί από ανθρώπους ήταν ιδιαίτερα φιλικός με τους κατοίκους που τον φρόντιζαν.

«Το ποσό συγκεντρώθηκε γι’ αυτόν τον σκοπό μετά την ευγενική προσφορά του Ιδρύματος THALASSA (10.000 ευρώ), των Αττικών Εκδόσεων και της περιοδικής έκδοσης The TOC (5.000 ευρώ), αλλά και υποστηρικτών της MOm (3000 ευρώ).

Οι πολίτες που διαθέτουν πληροφορίες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την αποκάλυψη της ταυτότητας του/των δράστη/δραστών μπορούν να επικοινωνήσουν και με τα γραφεία της MOm (τηλ. 2105222888) ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας στο https://www.mom.gr/epikoinwnia» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η MOm/Εταιρεία για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν κινηθεί οι διαδικασίες εντοπισμού του δράστη, ο οποίος κατηγορείται για θανάτωση ζώου σε βαθμό κακουργήματος, ενώ η Εισαγγελέα ανέθεσε στο Λιμενικό Σταθμό Αλοννήσου την προκαταρκτική έρευνα για τη μήνυση που υποβλήθηκε κατά αγνώστου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This