Θρίλερ στον Βόλο! Εξαφανίστηκε λοκατζής που έκανε ελεύθερο camping

Must Read

Κόκκινο έχει χτυπήσει η αγωνία συγγενών και φίλων για την τύχη του 31χρονου Ανδρέα Μποτονάκη, ο οποίος έχει εδώ και αρκετές ημέρες να δώσει σημεία ζωής.

Μάλιστα, η αδελφή του, Κική, κάνει έκκληση προς όλους να βοηθήσουν ώστε να βρεθεί κάποιο ίχνος του.

Όπως αναφέρει «Πολλοί από εσάς γνωρίζετε τον αδερφό μου Ανδρέα. Του αρέσει πολύ να κάνει ελεύθερο camping. Από τις 21/7 όμως δεν έχουμε κάποια επικοινωνία και δεν μπορούμε να τον βρούμε καθώς έχει φύγει από το τελευταίο σημείο που είχε κατασκηνώσει, στη ΓΟΡΙΤΣΑ του Βόλου. Εάν κάποιος τον έχει δει ή έχει κάποια πληροφορία παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου ή στα τηλέφωνα επικοινωνίας 6944226627 ή στην αστυνομία.
Σας παρακαλώ να μου στείλετε μήνυμα ΜΟΝΟ αν πρόκειται για κάποια πληροφορία για να μην χαθούν τα σημαντικά μηνύματα. Αν μπορείτε κοινοποιήστε. Ευχαριστώ πολύ».

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, πριν από λίγες ώρες εντοπίστηκε από εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων στο λόφο της Γορίτσας, η σκηνή στην οποία έμενε ο 31χρονος Ανδρέας Μποτονάκης. Η σκηνή του εντοπίστηκε πριν τη δεξαμενή για κατάσβεση πυρκαγιών, δεξιά, σε σημείο που δεν είναι ορατό από το δρόμο. Εντός και εκτός της σκηνής υπάρχουν τα πράγματά του, αλλά ο 31χρονος δεν ήταν εκεί.

Ο 31χρονος έχει ύψος 1,80 μ., είναι αδύνατος και εθεάθη στις 21 Ιουλίου κοντά στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ θεωρείται ότι τελευταία έμενε σε μικρό αντίσκηνο στο λόφο Γορίτσας.

Ο λοκατζής αρχικά προσπάθησε να στήσει σκηνή στο δάσος Σέιχ Σου, όπου απαγορεύεται, στη συνέχεια ταξίδεψε στο Αμύνταιο Φλώρινας και στο τέλος κατέληξε στο Βόλο και σύμφωνα με τους συγγενείς του δήλωσε ότι έστησε τη σκηνή στη Γορίτσα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This