Γέμισε μαυροφορεμένα παιδιά η εκκλησία! Σπαραγμός στην κηδεία του Νίκου που τον εγκατέλειψαν στην άσφαλτο

Ο οδηγός του Ι.Χ. παραμένει άφαντος!

Must Read

Στα μαύρα ντύθηκαν δεκάδες παιδιά, φίλοι του 21χρονου Νίκου που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο της λεωφόρου Ποσειδώνος.

Συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου, στη Βάρη προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στον νεαρό παιδί που έφυγε άδικα από τη ζωή, αβοήθητος στη μέση του δρόμου. 

Ντυμένοι στα μαύρα οι φίλοι του, έφτασαν δακρυσμένοι στην εκκλησία όπου τελέστηκε η κηδεία του Νίκου ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει όποιον είχε ανάγκη.

Το νήμα της ζωής του 21χρονου κόπηκε όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με Ι.Χ. την Τετάρτη 21 Ιουλίου λίγο πριν τις 10 το βράδυ. Χωρίς ίχνος ανθρωπιάς, ο οδηγός του αυτοκινήτου, εγκατέλειψε αιμόφυρτο τον 21χρονο και εξαφανίστηκε. 

Με ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. κάνει έκκληση σε όποιον είδε ή γνωρίζει κάτι να το καταθέσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Την Τετάρτη 21-7-2021 και περί ώρα 21:40’, στη Λ. Ποσειδώνος, στο ύψος της οδού Θησέως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, περιοχή Δήμου Βάρης – Βούλας –Βουλιαγμένης, σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο ενεπλάκησαν μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα και ένα άγνωστο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μαύρου χρώματος πιθανόν μάρκας AUDI, το οποίο φέρει υλικές ζημιές στο οπίσθιο τμήμα του και ο οδηγός αυτού εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το ανωτέρω όχημα και τον οδηγό αυτού, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα 210-9608017 και 210-9608000».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This