Σε συγγενικό του πρόσωπο η επιμέλεια του 19χρονου με νοητική υστέρηση στην Κρήτη

Must Read

Σε συγγενικό πρόσωπο δόθηκε η επιμέλεια του 19χρονου με νοητική υστέρηση που είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά στην Κρήτη, μετά από απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χανίων.

Ως δικαστικός συμπαραστάτης ορίζεται πρώτος ξάδελφος του πατέρα του 18χρονου Γιάννη, έπειτα από αίτημά του για επιμέλεια και την φροντίδα του, προκειμένου να καλυφθούν οι άμεσες και κατεπείγουσες ανάγκες του για στέγη και τροφή.

Την ίδια ώρα, διερευνάται το ενδεχόμενο ο νεαρός να βιάστηκε σε νεότερη ηλικία, μόλις 6 ετών, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του 19χρονου, Γιάννης Ντερμανάκης.

Μάλιστα, όταν επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το δικαστήριο για την επιμέλεια, ο 19χρονος δεν παρουσιάστηκε με αποτέλεσμα ο δικηγόρος του να ενημερώσει την Ελληνική Αστυνομία και να ξεκινήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Λίγες ώρες αργότερα ο νεαρός εθεάθη από συγχωριανούς του να κάνει βόλτα μαζί με τον παππού του στην πλατεία του χωρίου και ενημέρωσε τις αρχές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This