Πρεμιέρα τραγέλαφος για το πολυδιαφημισμένο τηλεφωνικό κέντρο του Υπουργείου Εργασίας!

Must Read

Τραγελαφικά ήταν τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας λειτουργίας του πολυδιαφημισμένου ενιαίου τηλεφωνικού κέντρου του Υπουργείου Εργασίας, όπου οι καθυστερήσεις ήταν τεράστιες και οι απαντήσεις… ανύπαρκτες.

Ναι μεν ο Κωστής Χατζηδάκης έκανε λόγο για δοκιμαστική λειτουργία, όμως η πρώτη επαφή του κοινού ήταν κάτι παραπάνω από απογοητευτική. Όποιος επιχείρησε το απόγευμα της Πέμπτης να επικοινωνήσει με το 1555 βρέθηκε μπροστά σε ένα «τείχος», καθώς η αναμονή ξεπερνούσε τη μία ώρα.

Όπως καταγγέλλει πολίτης στη «δημοκρατία», έπειτα από τη μία ώρα η γραμμή έπεσε! Με περίσσεια υπομονή επιχείρησε και δεύτερη φορά, αργά το βράδυ, και τελικά η επικοινωνία κατέστη έπειτα από αναμονή μιας ώρας και 40 λεπτών, δυνατή στις 00.48 (ίσως μόνο έτσι εξηγείται γιατί επιλέχθηκε η περιττή και κοστοβόρα 24ωρη λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου). Και πάλι όμως το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό, καθώς η υπόθεση αφορούσε την προσπάθεια (επί μήνες) της συγκεκριμένης κυρίας να κλείσει ραντεβού με τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας για την υπέργηρη μητέρα της: ο ευγενέστατος υπάλληλος δήλωσε ότι δεν γνώριζε την απάντηση.

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την εξέλιξη της νέας προσπάθειας που είναι απαραίτητη για να σταματήσει η ταλαιπωρία εκατομμυρίων ασφαλισμένων και συνταξιούχων, που αδυνατούν να διεκπεραιώσουν τα στοιχειώδη. Πάντως, στην πράξη αποδείχθηκε μέχρι στιγμής ότι επιβεβαιώθηκε το αυτονόητο: οι συναλλαγές αφορούν πολύπλοκες διαδικασίες που άπτονται δεκάδων νόμων, εγκυκλίων και υπουργικών αποφάσεων κάθε φορά. Το προσωπικό που θα απαντά στις κλήσεις των πολιτών πρέπει να γνωρίζει απαντήσεις που μόνο το μόνιμο προσωπικό των ταμείων μπορεί να γνωρίζει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This