Ξεσπά ο Πύρρος Δήμας: «Πώς να ζήσει ο Ιακωβίδης με 250 ευρώ και το φαγητό που του καλύπτουμε;»

Must Read

Ξέσπασε ο Πύρρος Δήμας, με αφορμή τις δηλώσεις και τα δάκρυα του Θοδωρή Ιακωβίδη ο οποίος νωρίτερα λύγισε μπροστά μπροστά στην κάμερα, μιλώντας για την άσχημη οικονομική κατάστασή του και όλα αυτά που βιώνει.

«Τον καταλαβαίνω τον Θοδωρή. Έχει δίκιο το παιδί. Συμφωνώ μαζί του. Δεν υπάρχουν οι οικονομικοί πόροι για να στηρίξουμε τους αθλητές. Εμείς τού είχαμε βρει φυσικοθεραπευτή στο ΙΑΣΩ, αλλά δουλεύει παράλληλα για τα προς το ζην στα νότια προάστια και δεν τον εξυπηρετούσε να πηγαίνει εκεί. Και πλέον οι αθλητές δεν έχουν τα κίνητρα που είχαμε εμείς για να συνεχίσουν», είπε αρχικά στο Sport24 ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδία άρσης βαρών και πρώην πρόεδρός της

Στη συνέχεια μίλησε πιο αναλυτικά για τις δυσκολίες που έπρεπε να αντιμετωπίσει ο Ιακωβίδης και την οικονομική κατάσταση της ομοσπονδίας άρσης βαρών: «Έχουν αλλάξει πάρα πολύ τα δεδομένα. Ο Θοδωρής είναι εκπρόσωπος των αθλητών στο ΔΣ. Τελειώνει την καριέρα του όχι με τον τρόπο που θα ήθελε. Δεν φεύγει γεμάτος από την άρση βαρών. Τα ξέρει τα προβλήματα που έχουμε το παιδί. Είναι σοβαρό. Καταλαβαίνει και ξέρει τι συμβαίνει. Γνωρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα οικονομικής ενίσχυσης στην ομοσπονδία. Πώς να ζήσει αυτό το παιδί με 250 ευρώ και το φαγητό που του καλύπτουμε; Πρέπει να δουλέψει, παράλληλα. Στη δική μου εποχή αυτά τα είχαμε λυμένα. Ταυτόχρονα, η ομοσπονδία έχει κι άλλους αθλητές που πρέπει να στηρίξει. Πρέπει να τους στείλει και αυτούς σε αγώνες. Δεν υπάρχουν χρήματα για να γίνουν όλα όσα πρέπει. Έχουμε και τα μικρά παιδιά, για τα οποία πρέπει να κάνουμε αγώνες. Τα προηγούμενα χρόνια είχε μειωθεί ο προϋπολογισμός μας κατά 55% και τα τελευταία δύο χρόνια ανέβηκε από τις 320.000 στις 360.000. Τώρα, έχουμε μια βοήθεια. Τα περισσότερα χρήματα πάνε σε ενοίκια και υπαλλήλους. Δεν έχουν φερθεί σωστά στην άρση βαρών. Έβγαλαν το άχτι τους πάνω στο άθλημα» κατέληξε εξοργισμένος ο Πύρρος Δήμας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δύο προσαγωγές για τον περίεργο θάνατο 40χρονου στον Ασπρόπυργο

Δεν έχουν βρεθεί σημάδια από αιχμηρά αντικείμενα ή από όπλο, αλλά υπήρχαν μώλωπες

More Articles Like This