Φωτιά στην επαρχιακή οδό Ηρακλείου-Μοιρών στην Κρήτη (video)

Must Read

Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται η χώρα, αφού οι πυρκαγιές ξεσπούν η μία μετά την άλλη, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες.

Πριν από λίγη ώρα, ξέσπασε φωτιά και στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στην επαρχιακή οδό Ηρακλείου-Μοιρών. Οι φλόγες καίνε αγροτικές και χορτολιβαδικές εκτάσεις, ωστόσο βρίσκονται κοντά σε κατοικίες, στον οικισμό Γουρνών Τεμένους.

Στο σημείο επιχειρούν περισσότερα από 10 οχήματα της Πυροσβεστικής, προκειμένου να οριοθετήσουν το πύρινο μέτωπο. Παράλληλα, κλήθηκε και το πυροσβεστικό ελικόπτερο να πραγματοποιήσει ρίψεις από αέρος, ενώ στη περιοχή επιχειρούν και τα δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη από την Κύπρο (Ορφέας 1 και Ορφέας 2) τα οποία έχουν μετασταθμεύσει στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Το παρών έδωσαν και οι Διοικητέςς των Πυροσβεστικών Δυνάμεων Κρήτης και Ηρακλείου, συντονίζοντας το έργο της κατάσβεσης, το οποίο ωστόσο δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This