Άφησαν την Εύβοια να αφανιστεί! Πενταπλάσια καταστροφή σε σχέση με την Αττική!

Πρωτοφανές έγκλημα!

Must Read

Συγκλονίζουν τα στοιχεία από το σύστημα FIRMS, που αναπτύχθηκε από κοινού με την NASA και τον ΟΗΕ. Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία του συστήματος που δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση, η εκτιμώμενη καταστροφή από την πύρινη λαίλαπα στην Αττική εκτείνεται σε 122.000 km². Η αντίστοιχη καταστροφή που καταγράφεται μέχρι αυτή τη στιγμή στην Εύβοια, αποτιμάται σε 611.000 km²! Μιλάμε λοιπόν για σχεδόν πενταπλάσια καταστροφή!

Και όμως, ακόμα και μέχρι αυτή τη στιγμή, οι κάτοικοι της Εύβοιας καταγγέλλουν πλήρη εγκατάλειψη του νησιού, που πλέον αντιμετωπίζει ολοκληρωτική καταστροφή και άμεσο κίνδυνο για απώλειες ανθρώπινων ζωών.

Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα εθνικό έγκλημα για το οποίο οπωσδήποτε πρέπει να αναζητηθούν τόσο οι αιτίες, όσο και οι ευθύνες.


Το Fire Information for Resource Management System (FIRMS)
αναπτύχθηκε από το Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ, με κεφάλαια του Προγράμματος Εφαρμοσμένων Επιστημών της NASA και του Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ…

Ο σκοπός της ανάπτυξης του FIRMS είναι η παροχή ενεργών τοποθεσιών πυρκαγιάς σε πραγματικό χρόνο σε διαχειριστές φυσικών πόρων που αντιμετωπίζουν προκλήσεις για την έγκαιρη λήψη πυρκαγιάς από δορυφόρους.

Εστιάζοντας μέσω του FIRMS στην χώρα μας μπορεί να δείτε την έκταση των πυρκαγιών και να έχετε ενημέρωση για την παρούσα κατάσταση, την εικόνα του τελευταίου 24ωρου και της τελευταίας εβδομάδας…

Τι είδαμε για τις πυρκαγιές στην χώρα μας την τελευταία εβδομάδα

Συνολική εικόνα πυρκαγιών

Εδώ μια εικόνα που εστιάζει σε Εύβοια και Αττική για να δείτε συγκριτικά την έκταση των πυρκαγιών…

Δείτε τώρα το μέγεθος της καταστροφής και της έκτασης των πυρκαγιών στην Εύβοια και στην Αττική..

Αττική 

Εκτιμώμενη έκταση πυρκαγιών : 122.000 km²

 Εύβοια 

Εκτιμώμενη έκταση πυρκαγιών : 611.000 km²

Από τα πιο πάνω στοιχεία, μέσω της εφαρμογής FIRMS, προκύπτει ότι η έκταση των πυρκαγιών στην Εύβοια, ήταν πενταπλάσια από την αντίστοιχη της Αττικής…

Πληροφορίες από:

exomatiakaivlepo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This