Αίσχος! Ζητούσαν από τους κατοίκους που έφευγαν από Αιδηψό λόγω της φωτιάς να πληρώσουν εισιτήριο! (video)

Must Read

Εφιαλτικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι και οι παραθεριστές στην Αιδηψό, αφού η πύρινη λαίλαπα μαίνεται στην περιοχή, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά της και εκείνοι ψάχνουν εναγωνίως τρόπο να φύγουν από την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, υποχρεώνονταν τελικά, να πληρώσουν εισιτήρια για να επιβιβαστούν σε κάποιο πλοίο με κατεύθυνση την Αρκίτσα, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα αρχικά να δημιουργηθούν τεράστιες ουρές από αυτοκίνητα που περίμεναν να επιβιβαστούν αλλά και τεράστια δυσαρέσκεια. Τέτοιες ώρες, που η αγωνία και ο φόβος χτυπούν κόκκινο, το τελευταίο που θα έπρεπε να μας νοιάζει είναι να κόψουμε εισιτήρια στους πληγέντες!

Μετά από την αναστάτωση που προκλήθηκε, ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης έδωσε εντολή η μετακίνηση επιβατών και οχημάτων από τα λιμάνια Αιδηψού και Αγιόκαμπου να πραγματοποιείται δωρεάν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This