Φωτιά στην Εύβοια: Μήνυμα 112 για εκκένωση του οικισμού Αβγαριά προς Ιστιαία (video)

Must Read

Δραματική είναι η κατάσταση στην Εύβοια, αφού η φωτιά πλησιάζει την Ιστιαία με μεγάλη ταχύτητα και οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν σκληρή μάχη, προκειμένου να την οριοθετήσουν.

Την ίδια ώρα, οι κάτοικοι της Αβγαριάς έλαβαν μήνυμα του 112 για να εκκενώσουν το χωριό προς Ιστιαία. Συγκεκριμένα το μήνυμα ανέφερε: «Αν βρίσκεστε στην Αβγαριά Εύβοιας, εκκενώστε τώρα προς Ιστιαία. Δασική πυρκαγιά κοντά σας».

Νωρίτερα, στο χωριό είχε σημειωθεί αναζωπύρωση, η οποία απέκτησε τεράστιες διαστάσεις, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή. Η φωτιά καίει το δάσος σε χαράδρα, γεγονός που καθιστά δύσκολη την πρόσβαση των επίγειων μέσων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This