Απέδρασε από τις φυλακές Χαλκιδικής και αποπειράθηκε να βιάσει 14χρονη!

Οι κινήσεις του 38χρονου είχαν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας κι έτσι συνελήφθη

Must Read

∆εν έβαλε μυαλό ένας 38χρονος ο οποίος απέδρασε από τις αγροτικές φυλακές Χαλκιδικής όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης για υπόθεση βιασμού, καθώς φέρεται ότι επιτέθηκε σε 14χρονη Ρωσίδα τουρίστρια και αποπειράθηκε να τη βιάσει μέσα στο ξενοδοχείο όπου διέμενε! Ο 38χρονος παραπέμφθηκε σε νέα δίκη στο Μικτό Ορκωτό ∆ικαστήριο Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για την απόπειρα βιασμού της ανήλικης τουρίστριας πέρυσι το καλοκαίρι.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της αναζήτησης του κατηγορουμένου, που είχε δραπετεύσει από τις παρακείμενες αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας, όπου εξέτιε ποινή πολυετούς κάθειρξης για βιασμό και άλλα αδικήματα.

Η 14χρονη Ρωσίδα, που βρισκόταν στην Ελλάδα για διακοπές, έμενε μαζί με τη μητέρα και την αδελφή της σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στην περιοχή Σάνη. Το βράδυ της 31ης Ιουλίου 2020 βγήκε από το δωμάτιό της προκειμένου να κάνει μια βόλτα και να χαλαρώσει, αλλά δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα. Οπως περιγράφει το παραπεμπτικό βούλευμα, «ο δράστης την πλησίασε από πίσω, την έριξε στο έδαφος και βρέθηκε από πάνω της, προσπαθώντας να τη φιλήσει και να της βγάλει τα ρούχα. Η 14χρονη αντιστεκόταν και φώναζε. Ο άνδρας τη χτύπησε στο πρόσωπο, αλλά αυτή κατάφερε να διαφύγει». 

Δαχτυλιές

Έντρομη η κοπέλα ενημέρωσε τη μητέρα της και στη συνέχεια οι δυο τους πήγαν σε κλινική της Θεσσαλονίκης, όπου, κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης, διαπιστώθηκε ότι στον μηρό του κοριτσιού υπήρχαν και ίχνη από δαχτυλιές, εκτός των υπόλοιπων κακώσεων. Λόγω της γειτνίασης του συγκροτήματος με το ποιμνιοστάσιο του Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Κασσάνδρας, το προσωπικό ασφαλείας του ξενοδοχείου υπέθεσε ότι ο δράστης ήταν κρατούμενος.

Ετσι, ειδοποιήθηκαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, που διαπίστωσαν ότι όλοι οι κρατούμενοι κοιμούνταν στους κοιτώνες τους. Ομως, οι κινήσεις του 38χρονου είχαν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχειακού συγκροτήματος κι έτσι συνελήφθη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This