Βγήκαν ξανά στους διαδρόμους τα ράντζα στις κλινικές κορωνοϊού! Η καταγγελία του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ

«Εάν τεθούν σε αναστολή καθηκόντων οι ανεμβολίαστοι συνάδελφοι θα περάσουμε δύσκολο φθινόπωρο»

Must Read

Δεν είναι καλά τα μηνύματα από την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της Αχαΐας και ακόμη βρισκόμαστε στα μέσα του Αυγούστου. Μάλιστα ο ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος καταγγέλλει την εμφάνιση ξανά ράντζων στους διαδρόμους των νοσοκομείων!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Πάνω που ανάσαναν τα νοσοκομεία της Αχαΐας από περιστατικά ΚΟΡΟΝΩΪΟΥ, ξεκίνησαν πάλι να αυξάνονται οι Νοσηλείες. Κλινικές κορονωϊού που επανήλθαν στην οργανική τους λειτουργία πριν λίγες ημέρες, ξαναμετατρέπονται εξ ανάγκης σε κλινικές κορωνοϊού.

Στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ του ΡΙΟΥ οι ασθενείς γενικά περιστατικά που εισάγονται στην εφημερία είναι αδύνατον να βρουν κρεββάτι σε κλινική και παραμένουν πάνω σε ράντζα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, μπορεί και πάνω από ημέρα.. Δεστε την εικόνα πριν λίγο.

Μεγάλη προσοχή……

Πως γίνεται με 5,5 εκατομμύρια εμβολιασμούς να πιέζεται ξανά το ΕΣΥ. Κάτι δεν γίνεται καλά στο επίπεδο της πρόληψης. Η πρόληψη επικοινωνείτε σωστά στους πολίτες και παρέχεται δωρεάν. Εδώ τίποτα….

Εάν τεθούν σε αναστολή καθηκόντων οι ανεμβολίαστοι συνάδελφοι θα περάσουμε δύσκολο φθινόπωρο για ασθενείς και για το κουτσουρεμένο εναπομείναν προσωπικό. Το οποίο θα αναγκαστεί να κάνει τριπλοβάρδιες χωρίς ρεπό και άδειες για να καλύψουν τα κενά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This