Θρίλερ με ζευγάρι Γάλλων τουριστών σε φαράγγι στην Κρήτη!

Must Read

Μεγάλη λαχτάρα πέρασε ένα ζευγάρι Γάλλων στην Κρήτη, καθώς ενώ βρίσκονταν στο φαράγγι της Αράδαινας έχασε τον προσανατολισμό του.

Οι δύο τουρίστες που είχαν έρθει για ολιγοήμερες διακοπές στην χώρα μας, είχε πάει για πεζοπορία στο φαράγγι των Σφακίων όταν στην επιστροφή το βράδυ της Τετάρτης έχασε τον προσανατολισμό του. Έχοντας πέσει το φως της ημέρας και μη έχοντας τρόφιμα και νερό το ζευγάρι κάλεσε έντρομο στο 112 και ζήτησε βοήθεια από τις αρχές.

Αμέσως στο φαράγγι της Αράδαινας μετέβησαν πυροσβέστες του κλιμακίου της Ανώπολης και των Βρυσών Χανίων, οι οποίοι λίγη ώρα αργότερα κατάφεραν να εντοπίσουν σώους τους δύο Γάλλους και να βάλουν τέρμα στην περιπέτειά τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This