Τραγωδία στην Κρήτη: Δεν τα κατάφερε τελικά ο 10χρονος που είχε παρασυρθεί από τα κύματα

Must Read

Την δική του σκληρή μάχη έδωσε για περίπου μια εβδομάδα ωστόσο αποδείχθηκε άνιση. Ο λόγος για το 10χρονο παιδί που βρέθηκε το περασμένο Σάββατο να παλεύει με τα κύματα σε παραλία στις Γούρνες, Ηρακλείου.

Το άτυχο παιδάκι δεν τα κατάφερε και παρά την νοσηλεία του στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή.

Υπενθυμίζεται ότι το αγόρι έμεινε πολλή ώρα σε υποξία γεγονός που αποδείχθηκε μοιραίο, καθώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν μπόρεσε να κρατηθεί στην ζωή. Το 10χρονο παιδί είχε ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του από την θάλασσα και οι διασώστες κατάφεραν να επαναφέρουν τον σφυγμό του. Αρχικά μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου ωστόσο, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ όπου δυστυχώς κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This