Απίστευτο κι όμως… ελληνικό: Δύο οχήματα «μπούκαραν» το τελευταίο 24ωρο σε σπίτια στη Φθιώτιδα! (video)

Σε καμία από τις δύο περιπτώσεις ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα

Must Read

Δύο αναπάντεχα τροχαία σημειώθηκαν μέσα στο τελευταίο 24ωρο στο νομό Φθιώτιδας, όπου, ευτυχώς, σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν θρηνήσαμε θύματα. 

Στην πρώτη περίπτωση, ένα αγροτικό «μπήκε» στην αυλή σπιτιού, στη Λαμία, την ώρα που ο ιδιοκτήτης απολάμβανε τον καφέ του στο χώρο! Το τροχαίο έγινε στη βόρεια πλευρά της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Καρπάθου, στη διασταύρωση με την οδό Κεφαλληνίας, πάνω από τον Άγιο Αθανάσιο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του LamiaReport.gr, εκεί που ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έπινε αμέριμνος τον καφέ του, είδε ξαφνικά το αγροτικό να… εισβάλει στην αυλή του και να χτυπάει με δύναμη το μηχανάκι που ήταν παρκαρισμένο στην είσοδο. «Το μηχανάκι εκσφενδονίστηκε κυριολεκτικά και πήγαινε κατά πάνω του. Ευτυχώς ο άνθρωπος πρόλαβε και μετακινήθηκε και έβαλε μπροστά στα χέρια του για να προστατευθεί και γι’ αυτό χτύπησε το χέρι του…», είπε ένας γείτονας. «Ο Θεός έβαλε το χέρι του και εκείνη τη στιγμή δεν ήταν έξω η γυναίκα του, γιατί κάθεται ακριβώς εκεί που έπεσε το μηχανάκι», σχολίασε ο ίδιος.

Ο οδηγός του αγροτικού, υποστήριξε ότι, κατεβαίνοντας την οδό Κεφαλληνίας, δεν έπιασαν τα φρένα. Στάθηκε πάρα πολύ τυχερός που δεν «εμβόλισε» κάποιο αυτοκίνητο, μηχανάκι ή ποδήλατο επί της οδού Καρπάθου και, φυσικά, ακόμα πιο τυχερός που δεν παρέσυρε κάποιον πεζό. Το αγροτικό «κρεμάστηκε» στην κορυφή της σκάλας, ενώ η αυλή θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο.

  • Δείτε πλάνα από το σημείο του ατυχήματος:

Σφήνωσε ανάμεσα στα κτίσματα

Νωρίς το βράδυ της Πέμπτης, εξάλλου, ένα εξίσου απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε στο χωριό Παλαιόκαστρο του Δήμου Μακρακώμης, στο δρόμο που έρχεται από Φουρνά, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο προσγειώθηκε μέσα σε αυλή σπιτιού, μετά από «τρελή» κούρσα.

Συγκεκριμένα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες 50χρονος έχασε τον έλεγχο του χαμηλού κυβισμού οχήματός του, το οποίο κατέληξε σε αύλειο χώρο μεταξύ δύο σπιτιών, όπου βρισκόταν εξωτερικό οίκημα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το αυτοκίνητο σφηνώθηκε στο σημείο ανάμεσα στα δύο κτίσματα, εγκλωβίζοντας και τον οδηγό του μέσα σε αυτό.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο οδηγός απεγκλωβίστηκε, τελικά, με τη βοήθεια κατοίκων και μεταφέρθηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης, όπου, πέραν του γεγονότος ότι ήταν εμφανώς σοκαρισμένος, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά. Το ΑΤ Σπερχειάδας διενεργεί την προανάκριση για τη διερεύνηση των αιτιών του ατυχήματος.

*πηγή φωτό / βίντεο: lamiareport.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This