Και κλέφτης και…αυνάνας! Χειροπέδες σε 35χρονο στην Κρήτη

Must Read

Άφωνους ακόμη και τους έμπειρους άνδρες της ΕΛΑΣ έχει αφήσει με την δράση του ένας 35χρονος άνδρας στο Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος συνελήφθη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αφέθηκε ελεύθερος και στη συνέχεια συνελήφθη ξανά για κλοπές.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, όλα έγιναν, χθες τα ξημερώματα, στο κέντρο της πόλης όταν ο 35χρονος βρέθηκε έξω από μία ταβέρνα. Η επιχείρηση εκείνη την ώρα ήταν κλειστή ωστόσο μέσα βρισκόταν μία γυναίκα η οποία καθάριζε τον χώρο.

Εκείνος, σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισε να της ζητά χρήματα λέγοντάς της παράλληλα να του ανοίξει την πόρτα. Εκείνη δεν άνοιξε και τότε ο 35χρονος, άρχισε να αυτοϊκανοποιείται μπροστά στη τζαμαρία της επιχείρησης. Στο σημείο κλήθηκαν και έφτασαν άμεσα αστυνομικοί, οι οποίοι και συνέλαβαν τον 35χρονο.

Λίγες ώρες αργότερα, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος, όμως φαίνεται πως δεν έβαλε μυαλό! Το μεσημέρι της ίδιας μέρα συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ καθώς όπως διαπιστώθηκε, είχε νωρίτερα διαπράξει δύο κλοπές σε σπίτι και επιχείρηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This