«Ήθελε να χωρίσουμε» λέει ο Γεωργιανός που έσφαξε την 56χρονη (video)

Πριν τον συλλάβουν προσπάθησε να κάψει αιματοβαμμένα πειστήρια του εγκλήματος

Must Read

Με σκυμμένο το κεφάλι, ανέκφραστος, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη αλλά όχι δικηγόρο, οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι ενώπιον του εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης Θεσσαλονίκης ο 48χρονος Γεωργιανός που συνελήφθη για τη δολοφονία της 56χρονης ομοεθνούς συντρόφου του, το μεσημέρι της Δευτέρας στο διαμέρισμά της στην Ανάληψη.

Ο εισαγγελέας τού άσκησε ποινικές διώξεις για ένα κακούργημα και πέντε πλημμελήματα και συγκεκριμένα θα οδηγηθεί στον ανακριτή κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βαθμό κακουργήματος και για οπλοφορία, οπλοχρησία, φθορά πράγματος με φωτιά, βία κατά υπαλλήλου, ψευδή δήλωση στοιχείων σε βαθμό πλημμελήματος. Ενώπιον του εισαγγελέα ισχυρίστηκε πως δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση και διέπραξε το έγκλημα όταν η άτυχη 56χρονη του ζήτησε να χωρίσουν. Ο 48χρονος παραπέμφθηκε στην 4η τακτική ανακρίτρια για να απολογηθεί, αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του.

Το φονικό έγινε στη Θεσσαλονίκη, χθες γύρω στη 1 το μεσημέρι, στην οδό Γραβιάς, με τη γειτονιά να αναστατώνεται από τον άγριο καβγά που διήρκεσε περίπου μισή ώρα, με φωνές, βρισιές και στη συνέχεια με ξυλοδαρμό. Κάποια στιγμή το αίμα των γειτόνων πάγωσε από τα ουρλιαχτά τρόμου της άτυχης γυναίκας που εκλιπαρούσε τον ομοεθνή της να της χαρίσει τη ζωή. «Σε παρακαλώ, μη με σκοτώσεις, μη με σκοτώσεις» φώναζε η άτυχη 56χρονη, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να μαλακώσει την οργή του συντρόφου της, ο οποίος την κατακρεούργησε με μαχαίρι.

Οι έρευνες των αστυνομικών επικεντρώθηκαν από την πρώτη στιγμή γύρω από το πρόσωπό του, καθώς υπήρχαν μαρτυρίες γειτόνων που τον είδαν να εγκαταλείπει το σπίτι στην Ανάληψη με αιματοβαμμένα χέρια και ρούχα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., οι ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησαν στην άμεση εξιχνίαση ανθρωποκτονίας σε βάρος της 56χρονης Γεωργιανής. Ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Δευτέρας στο Καραμπουρνάκι, κοντά στον Ναυτικό Ομιλο. Επειτα από τηλεφώνημα πολίτη, στο σημείο έσπευσε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και προχώρησε στη σύλληψή του. Στο πλαίσιο των ερευνών, σε μία αλάνα στην περιοχή της Ανάληψης βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα με ίχνη αίματος, μεταξύ των οποίων η ταυτότητα του θύματος, ένα σπασμένο κινητό τηλέφωνο και έγγραφο του δράστη, στα οποία είχε εκδηλωθεί φωτιά που σβήστηκε από περιοίκους.

Πάντως, γείτονες του ζευγαριού αλλά και μία φίλη της 56χρονης περιέγραψαν τον δράστη ως ένα άτομο βίαιο, οξύθυμο και αλκοολικό, που προκαλούσε συνεχώς προβλήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This