Αυτοκτονία και όχι δολοφονία ο θάνατος του διοικητή του Α.Τ. Ερέτριας!

Στο ντουλαπάκι του στην υπηρεσία του, βρέθηκε δισέλιδο σημείωμα με τους λόγους που τον οδήγησαν να δώσει τέρμα στη ζωή του.

Must Read

Λίγες μόνο ώρες χρειάστηκαν οι έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για να ρίξουν φως στα ακριβή αίτια θανάτου του 29χρονου διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, ο οποίος βρέθηκε χθες το βράδυ νεκρός, με τραύματα από σφαίρα, μέσα στο ΙΧ του.

Μετά από έρευνα, μέσα στο ντουλαπάκι του στην υπηρεσία του, βρέθηκε ένα δισέλιδο σημείωμα, στο οποίο ο άτυχος άνδρας, ο οποίος ήταν νιόπαντρος και πατέρας ενός μωρού, μόλις 2 μηνών, έγραφε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να τερματίσει την ζωή του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σημείωμα μαρτυρά ότι δεν βρισκόταν σε καλή κατάσταση και η ψυχική του υγεία ήταν κλονισμένη.  Στο συμπέρασμα της αυτοκτονίας κατέληξε και η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου που διενήργησε την νεκροτομή.

Λίγο μετά τις 21:15 το βράδυ της Πέμπτης, ο 29χρονος  βρέθηκε νεκρός εντός του ιδιωτικού αυτοκινήτου του, το οποίο ήταν παρκαρισμένο σε πλατεία κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα. Όπως διαπιστώθηκε έφερε τραύματα από σφαίρες, ενώ εντός του αυτοκινήτου βρέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο τύπου glock.

Ο ίδιος, έφυγε από την υπηρεσία του στις 15:00 το μεσημέρι χωρίς όμως ποτέ να φθάσει στο σπίτι του. Η σύζυγος του, με την οποία απέκτησε τον Ιούνιο το πρώτο τους παιδί τον έψαχνε εναγωνίως καθώς δεν της είχε πει το παραμικρό και ανησυχούσε που απουσίαζε τόσες ώρες.

Τελικά, στις 21:15 διερχόμενος πολίτης βρίσκει το Ι.Χ του διοικητή ακινητοποιημένο σε ένα παρκάκι, περίπου 30 μέτρα από το τμήμα και τον αξιωματικό μέσα νεκρό. Ήταν πεσμένος στη θέση του οδηγού, έφερε διαμπερές τραύμα από τη δεξιά πλευρά στην αριστερή με σπασμένο το παράθυρο του αυτοκινήτου ενώ στη δεξιά πλευρά ήταν πεσμένο το υπηρεσιακό του πιστόλι τύπου Glock.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This