«Οικογενειακός φίλος» επιχείρησε να αποπλανήσει 15χρονη στην Λαμία!

Must Read

Στο παρά πέντε φέρεται να γλίτωσε από τις αρρωστημένες ορέξεις ενός 54χρονου στην Λαμία, ένα 15χρονο κοριτσάκι, το οποίο κατήγγειλε τα όσα του συνέβησαν στις διωκτικές αρχές.

Συγκεκριμένα, η ανήλικη συνοδευόμενη από την μητέρα της ανέφεραν στην αστυνομία, ότι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, και ενώ βρισκόταν στο σπίτι του 54χρονου οικογενειακού φίλου, εκείνος άρχισε να της κάνει «πονηρές» προτάσεις, αλλά και χειρονομίες.

Σύμφωνα με το «lamiareport.gr», το 15χρονο κοριτσάκι μόλις κατάλαβε τις προθέσεις του 54χρονου έφυγε κυριολεκτικά τρέχοντας από το σπίτι και αμέσως πήγε και είπε στη μητέρα της τι συνέβη.

Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας το μεσημέρι του Σαββάτου συνέλαβαν τον 54χρονο Λαμιώτη. Όμως, λίγες ώρες αργότερα, αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του Εισαγγελέα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This