Δικηγόρος Ιωάννας Παλιοσπύρου: «Είμαι σίγουρος πως η δράστης είχε συνεργό» (video)

Τι λέει για τη δίκη που ξεκινά στις 15 Σεπτεμβρίου

Must Read

Δέκα μέρες πριν την έναρξη της δίκης στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών (15 Σεπτεμβρίου) για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου από την Έφη Κακαράντζουλα, ο δικηγόρος της 34χρονης εκφράζει τη βεβαιότητά του, ότι η δράστης είχε συνεργό.

«Εγώ είμαι πεπεισμένος ότι είχε κάποια βοήθεια. Ακόμα δεν έχει απαντήσει από πού προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό, παρότι έχει ερωτηθεί από τις Αρχές. Πράγμα που σημαίνει ότι αν δεν είχε να φοβηθεί κάτι,  θα έλεγε, θα είχε κατονομάσει τον άνθρωπο από τον οποίο το προμηθεύτηκε», τόνισε στον ΑΝΤ1 ο Απόστολος Λύτρας.

https://youtu.be/341OBqt0bVc

Σε ότι αφορά την πολύκροτη δίκη που θα φέρει την Ιωάννα για πρώτη φορά ενώπιος ενωπίω με τη γυναίκα που της επιτέθηκε τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα, ο κ. Λύτρας λέει: «Η Ιωάννα είναι ψυχολογικά προετοιμασμένη, περιμένει το δικαστήριο. Από εκεί και μετά γνωρίζετε πάρα πολύ καλά ότι είναι σε μία τραγική κατάσταση η υγεία της. Θεωρώ όμως ότι θα ανταπεξέλθει και θα είναι παρούσα στο δικαστήριο».

Λίγες ημέρες πριν, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε μιλήσει για το θέμα του συνεργού και της δίκης: «Έχουμε ξεκινήσει με τους δικηγόρους μου την προετοιμασία για τη δίκη. Τα συναισθήματά μου εναλλάσσονται μεταξύ θυμού, στρες και φόβου, καθώς υπάρχει ένας συνεργός που κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, διότι αρνείται να τον κατονομάσει και που δεν ξέρουμε για τι είναι ικανός. Οι επίμονες αναμνήσεις, δυστυχώς, επανέρχονται έντονα, ξέρω πως θα είναι μία δύσκολη συναισθηματικά περίοδος για εμένα, αλλά το σημαντικό αυτήν τη στιγμή είναι να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Αυτό για εμένα σημαίνει να καταδικαστεί η γυναίκα που κατέστρεψε τη ζωή μου και που προσπάθησε να με σκοτώσει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This