Πτώσεις βράχων από την ισχυρή βροχόπτωση στο Μαντούδι!

Ανησυχία καθώς τα καιρικά φαινόμενα αναμένονται πιο έντονα το πρωί της Πέμπτης

Must Read

Από το απόγευμα ξεκίνησε η έντονη βροχόπτωση στο Μαντούδι, που δοκιμάστηκε από τις πυρκαγιές. Η ανησυχία όλων ήταν έντονη, καθώς υπήρχαν φόβοι για το τι θα επακολουθήσει μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Διαβάστε ακόμη: Άνοιξαν οι ουρανοί στο Μαντούδι – Φόβοι για πλημμύρες (video)

Τα χωματουργικά μηχανήματα ήταν σε επιφυλακή σε όλα τα «ύποπτα» σημεία των οικισμών του Μαντουδίου στη Βόρεια Εύβοια. Λίγη ώρα αργότερα σημειώθηκαν οι πρώτες πτώσεις βράχων, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης, μιλώντας στο evima.gr:

«Αυτή την ώρα (σ.σ. 20:00 το βράδυ) υπάρχει έντονη βροχόπτωση… Έχουμε πτώσεις βράχων σε αρκετά σημεία του Δήμου, όπως στον δρόμο της παραλίας Αγίας Άννας και της παραλίας Αχλαδίου, στη Λίμνη και σε άλλες περιοχές. Αυτό που μας ανησυχεί είναι ότι τα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να είναι πιο έντονα τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου. Είμαστε σε επιφυλακή και όπως αποφασίσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας όλα τα δημαρχεία και στις τρεις ενότητες θα είναι ανοιχτά…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This