Aγανάκτηση στο ΚΙΝΑΛ για τα πρότυπα που προωθεί το Bachelor

Κίνημα Αλλαγής vs «Bachelor»!

Must Read

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Tύπου του κόμματος και αντιπρόεδρος γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος Ζέφη Δημαδάμα επιτέθηκε στο ριάλιτι «Bachelor», το οποίο έκανε πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα, κάνοντας δημόσια στο διαδίκτυο μια ανάρτηση αγανάκτησης για όσα έχουν δει οι τηλεθεατές να διαδραματίζονται εκεί.

Η Ζέφη Δημαδάμα, απευθυνόμενη, όπως λέει, σε άνδρες και γυναίκες, αναφέρει σχετικά: «Το “Bachelor” αποτελεί το ξεκάθαρο αποτύπωμα των στερεοτύπων που θέλουμε να εκλείψουν. Γυναίκες-αντικείμενα, γυναίκες με “σωστές αναλογίες” και χωρίς άποψη, που έχουν αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση του άνδρα-κυνηγού. Τα υπόλοιπα θλιβερά στις οθόνες μας. Το ΕΣΡ απλώς κοιμάται». Να σημειώσουμε εδώ ότι στο «Bachelor» 20 γυναίκες διεκδικούν ερωτικά έναν άνδρα εργένη. Σε κάθε επεισόδιο της σειράς ο εργένης, μέσω της διαδικασίας των ερωτικών ραντεβού, προσπαθεί να γνωρίσει καλύτερα την κάθε διαγωνιζόμενη, προσπαθώντας να καταλήξει στη μία γυναίκα με την οποία ταιριάζει καλύτερα ερωτικά. Στον δρόμο της διεκδίκησης στήνονται ανεκδιήγητα περιστατικά.

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του κόμματος της Φώφης Γεννηματά, προφανώς παρακολουθώντας το ριάλιτι, εξεπλάγην, όπως όλοι φυσικά, με τον τρόπο που το γυναικείο φύλο… εκτίθεται στο κοινό. Και δεν έχει άδικο η Ζέφη Δημαδάμα. Μαζί της φαίνεται ότι συμφωνούν και όλοι όσοι σχολίασαν την ανάρτησή της, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το έκανε η ίδια, ως την «απόλυτη trash TV». Αρκετοί ακόλουθοί της, όπως και του Ανδρέα Τσούνη, συζύγου της προέδρου Φώφης Γεννηματά, που κοινοποίησε τη δημοσίευση της Ζέφης Δημαδάμα, απορούν γιατί δεν κινητοποιούνται οι γυναίκες βουλευτές… Τόσο το… σενάριο όσο και οι διάλογοι με το αντίστοιχο θέαμα σοκάρουν με το πώς εμφανίζουν τις γυναίκες.

Ως αντικείμενα, δηλαδή, του πόθου του παρουσιαστή Αλέξη Παππά, που πρώτα… τις δοκιμάζει και ύστερα… τις ερωτεύεται! Αναρωτιέται κανείς εάν αυτά τα πρότυπα έχουν καμιά σχέση με την Ελληνίδα γυναίκα τού σήμερα. Στη Χαριλάου Τρικούπη, λοιπόν, που δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω, ούτε καν τα ριάλιτι shows ζητούν, εμμέσως πλην σαφώς, την ενεργοποίηση του ΕΣΡ για αυτόν τον «τηλεοπτικό κατήφορο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This