Ξεσπάθωσε η Αλέσια κατά του Αλέξη Παπά: «Η γυναίκα που ονειρεύεται ο Αλέξης, υπάρχει μόνο στα όνειρά του»

Must Read

Ο Αλέξης Παπάς είναι ο νέος «Bachelor» και η πρώην σύντροφός του, Αλέσια μίλησε στην κάμερα του Open Weekend σχολιάζοντας την συμμετοχή του στο ριάλιτι, αλλά τον χωρισμό τους.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Ιταλία για τη σχεδίαση ενός ελικοπτέρου. Στο τρέιλερ του The Bachelor o Αλέξης είναι κούκλος, όπως πάντα. Είδα τα κορίτσια που τον διεκδικούν. Είναι πανέμορφες, με διαφορετικές προσωπικότητες. Και βλέποντάς τον μαζί τους ένιωσα ότι είναι το παρελθόν που πρέπει να αφήσω πίσω μου. Με κάνει να αισθάνομαι περίεργα. Αλλά είμαι χαρούμενη για αυτόν» είπε αρχικά.

Η Αλέσια εξήγησε ότι νιώθει άβολα βλέποντας το ριάλιτι της αγάπης. «Βλέποντάς τον με τα κορίτσια μου έρχονται εικόνες με μένα και εκείνον. Όταν είσαι ερωτευμένος πάντα βρίσκεις χρόνο, το πολεμάς. Τα άλλα είναι δικαιολογίες. Θέλω ο άντρας που θα είναι δίπλα μου να με κάνει να νιώθω μοναδική. Να παλεύει για μένα, όπως θα έκανα και εγώ για εκείνον. Του εύχομαι να βρει τον έρωτα στο The Bachelor. Ίσως τον βρήκε, ίσως όχι. Δεν έχουμε επαφές. Τον έχω μπλοκάρει από παντού. Δε θέλω να τον βλέπω πια. Δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου, αν και έχει το τηλέφωνο των γονιών μου. Δε θα του τηλεφωνήσω αν έρθω στην Ελλάδα. Όποτε βλεπόμαστε πάντα κάτι συμβαίνει, οπότε… Δεν θα τον δω στα επεισόδια του Bachelor. Δε μπορώ. Η γυναίκα που ονειρεύεται ο Αλέξης, υπάρχει μόνο στα όνειρά του» κατέληξε η Αλέσια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This