Ράλι Ακρόπολις: Μποτιλιάρισμα στα βουνά της Φθιώτιδας! (video)

Εκατοντάδες αυτοκίνητα τα οποία έφτασαν σε πενταψήφιο νούμερο εγκλωβίστηκαν στα χωμάτινα κομμάτια που προσέγγιζαν τις ειδικές διαδρομές

Must Read

Χιλιάδες θεατές εγκλωβίστηκαν στα βουνά της Φθιώτιδας όπου είχαν βρεθεί για να παρακολουθήσουν από κοντά το Ράλι Ακρόπολις.

Όπως αναφέρει το LamiaReport.gr ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν στην ειδική της Παύλιανης και του Ελευθεροχωρίου καθώς εκατοντάδες αυτοκίνητα τα οποία έφτασαν σε πενταψήφιο νούμερο εγκλωβίστηκαν στα χωμάτινα κομμάτια που προσέγγιζαν τις ειδικές διαδρομές.

Τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που λήφθησαν για την ομαλή διεξαγωγή των ειδικών προέβλεπαν κλείσιμο των δρόμων από νωρίς το πρωί, ωστόσο δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δεν γνώριζαν εναλλακτικούς δρόμους με αποτέλεσμα να κολλήσουν και να κλείσουν κι άλλους θεατές που είχαν φτάσει στον προορισμό τους αλλά δεν μπορούσαν να επιστρέψουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This