Δάκρυα χαράς για την 36χρονη διασωληνωμένη έγκυο στην Κρήτη!

Must Read

Με δάκρυα χαράς έχουν πλέον πλημμυρίσει τα μάτια συγγενών, φίλων, αλλά και γιατρών της 36χρονης εγκύου από την Κρήτη, η οποία εδώ και μέρες πάλευε διασωληνωμένη να κρατηθεί τόσο η ίδια στην ζωή, όσο και το έμβρυο που έχει στα σπλάχνα της.

Οι γιατροί του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Κρήτης κατάφεραν να την ξυπνήσουν και πλέον έχει επαφή με το περιβάλλον. Σύμφωνα με τον Διοικητή του Βενιζελείου Κώστα Τερζάκη που μίλησε στο ekriti.gr, τις προηγούμενες ώρες ολοκληρώθηκε η διαδικασία αφύπνισής της. «Η 36χρονη έχει ξυπνήσει και πλέον δεν είναι διασωληνωμένη, παραμένει όμως στη ΜΕΘ. Το έμβρυο είναι καλά στην υγεία του και παρακολουθείται από τους γιατρούς» ανέφερε συγκινημένος.

Η έγκυος που διανύει την 26η εβδομάδα της κύησης προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό και οι γιατροί έκριναν αναγκαία την εισαγωγή της στην εντατική, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση κρίσιμη. Άμεσα κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή της.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες μέρες και μετά από ιατρικό συμβούλιο είχε αποφασιστεί να προχωρήσει καισαρική τομή που θεωρητικά θα μπορούσε να βοηθήσει έγκυο και έμβρυο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This