Σωπαίνει το Υπουργείο Υγείας, ενώ οι νοσηλευτές ετοιμάζουν διά ζώσης εκλογές!

47.000 μέλη καλούνται να ψηφίσουν με φυσική παρουσία

Must Read

Άλλη μια παγκόσμια θλιβερή πρωτοτυπία θα καταγράψει η χώρα μας, καθώς η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας ετοιμάζεται να κάνει διά ζώσης εκλογές εντός των νοσοκομείων της επικράτειας, ενώ την ίδια ώρα το υπουργείο Υγείας σωπαίνει.

Είναι απίστευτο και όμως αληθινό ότι εν μέσω του τέταρτου κύματος της πανδημίας η ένωση προτίθεται να στήσει κάλπες μέσα στα νοσοκομεία για την ανάδειξη διοικητικών συμβουλίων στα πέντε περιφερειακά τμήματα που καλύπτουν όλη την επικράτεια.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι τα 47.000 εγγεγραμμένα μέλη της ένωσης καλούνται να ψηφίσουν με φυσική παρουσία εντός των νοσοκομείων, τα οποία «στενάζουν» από τη διαρκή πίεση των εισαγωγών και των διασωληνώσεων!

Μάλιστα, αναμένεται να στηθούν κάλπες σε ιδρύματα όπως ο «Ευαγγελισμός», το «Γεννηματάς», το «Σωτηρία», το Αττικό, το Κρατικό της Νίκαιας, αλλά και σε όλα τα μεγάλα νοσοκομεία της χώρας.

Με άλλα λόγια, την ώρα που δεν επιτρέπονται επισκεπτήρια και που έχουν ακυρωθεί τακτικά χειρουργεία και τακτικές εξετάσεις οι νοσηλευτές αδιαφορούν και ετοιμάζονται για τις εκλογές τους σαν να μην… υπάρχει κορωνοϊός!

Όπως μαθαίνουμε, μάλιστα, η διά ζώσης ψηφοφορία και όχι η ηλεκτρονική ήταν συνειδητή επιλογή της ηγεσίας της ένωσης, με στόχο να διατηρηθεί ο συγκεκριμένος συσχετισμός δύναμης και να μη θιγούν τα μικροσυμφέροντα των ισόβιων εκπροσώπων της!

Σαν να μην έφτανε αυτό, σε λιγότερο από έναν μήνα, δηλαδή, στις 18 Οκτωβρίου, η Ένωση Νοσηλευτών θα ξαναστήσει κάλπες, αυτή τη φορά με στόχο την εκλογή της κεντρικής διοίκησής της!

Η αναλγησία των υγειονομικών τρομάζει, όμως εξοργιστική είναι και η σιωπή του υπουργείου, που αποδεικνύει έτσι ότι το ενδιαφέρον και η σπουδή του για την ασφάλεια των νοσοκομείων είναι υποκριτική. Ειδάλλως δεν θα επέτρεπε να στηθούν κάλπες εντός των νοσοκομείων εν μέσω πανδημίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This