Αγωνία για την εξαφάνιση του Θεόδωρου Καζαντζίδη – Το μήνυμα του πατέρα του

Θρίλερ με τον 27χρονο που αγνοείται εδώ και τέσσερις μήνες - Γιατί η οικογένειά του δήλωσε τώρα την εξαφάνιση

Must Read

Κορυφώνεται η αγωνία της οικογένειας του 27χρονου Θεόδωρου Καζαντζίδη που αγνοείται από τον περασμένο Μάϊο.

Ο νεαρός άνδρας εξαφανίστηκε από τη Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης, στις 06/05/2021 όταν έφυγε από το σπίτι που έμενε με την οικογένειά του. Ο 27χρονος δεν πήρε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο, ενώ στο σακίδιο του είχε μόνο την ταυτότητά του, το φοιτητικό του πάσο, τα κλειδιά του, 80 ευρώ και δυο λεπτές κουβέρτες.

Παρά το γεγονός ότι ο νεαρός άνδρας δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και τέσσερις μήνες, η οικογένειά του, δεν δήλωσε νωρίτερα την εξαφάνισή του. Οι δικοί του πίστευαν ότι θα γυρίσει καθώς, ο 27χρονος είχε φύγει από το σπίτι του ξανά στο παρελθόν αλλά είχε επιστρέψει μετά από μερικές ημέρες.

Για την εξαφάνισή του ενημερώθηκε η αστυνομία και εκδόθηκε Silver Alert από την Γραμμή Ζωής. Ο 27χρονος έχει κοντά καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,78 και είναι αδύνατος. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε ένα μακρύ μπλέ φούτερ, αμάνικο γκρί γιλέκο, τζίν παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια με λευκή σόλα.

Έκκληση από τον πατέρα

Ο πατέρας του Θεόδωρου κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τις αρχές και την οικογένεια: «Ακόμα δεν έχουμε κάτι νεότερο. Θα ήθελα αν ο ίδιος έχει μάθει οτι τον αναζητούμε να μας πάρει ένα τηλέφωνο και να μας πει απλά ότι είναι καλά. Δεν ζητάω κάτι άλλο. Να το κάνει για να ηρεμήσουμε. Και αν κάποιος άλλος γνωρίζει κάτι να ενημερώσει» δήλωσε στο newsit.gr, ενώ ο διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert κάνει λόγο για έναν υγιή άνθρωπο, τονίζοντας ότι ερευνώνται όλα τα σενάρια για την εξαφάνισή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This