Αλκιβιάδης Βατόπουλος: Κυνική δήλωση για τον θάνατο του 15χρονου που είχε εμβολιαστεί (video)

Έχασε τα λόγια του ο καθηγητής όταν ρωτήθηκε αν το εμβόλιο μπορεί να προκάλεσε τον θάνατο του παιδιού

Must Read

Σοκ και ανησυχία έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες ο αιφνίδιος θάνατος ενός 15χρονου μαθητή από την Τρίπολη Αρκαδίας, ο οποίος σύμφωνα με την οικογένειά του είχε εμβολιαστεί με την πρώτη δόση της Pfizer τρεις μέρες πριν βρεθεί νεκρός στο κρεβάτι του.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής δεν έδωσαν απαντήσεις, καθώς όπως αναφέρεται το παιδί «έφυγε» από «αδιευκρίνιστη αίτια θανάτου». Αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων.

Κι ενώ αυτή τη στιγμή που δεν υπάρχουν ακόμα ξεκάθαρες επιστημονικές απαντήσεις για την τραγική απώλεια του νεαρού μαθητή, αρκετοί έσπευσαν να κατηγορήσουν το εμβόλιο, όπως μεταξύ άλλων η ίδια η οικογένεια του παιδιού, ενώ άλλοι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι το εμβόλιο αποκλείεται να σκότωσε τον 15χρονο.

Ταυτόχρονα, αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του καθηγητή Μικροβιολογίας Αλκιβιάδη Βατόπουλου όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την πιθανότητα να ευθύνεται το εμβόλιο για τον ξαφνικό χαμό του παιδιού.

Ο καθηγητής φάνηκε να χάνει τα λόγια του απαντώντας: «Θα πρέπει να βρεθεί ένας μηχανισμός. Αλλεργία;» δήλωσε και συνέχισε σχολιάζοντας με κυνικό τρόπο ότι γενικά οι άνθρωποι πεθαίνουν:

«Πρώτον δυστυχώς άνθρωποι πεθαίνουν. Παθαίνουν εγκεφαλικά, παθαίνουν εμφράγματα. Ο αιφνίδιος θάνατος στα παιδιά, ακόμα και στα παιδιά του γυμνασίου είναι ένα τραγικό γεγονός, αλλά υπαρκτό. Δυστυχώς υπάρχει ένας αριθμός. Συνεπώς δεν πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στο εμβόλιο» σχολίασε μιλώντας στο Mega.

«Κ. Βατόπουλε επειδή μιλάμε για παιδιά, με το χέρι στην καρδιά, είναι 100% ασφαλές το εμβόλιο για τα παιδιά; Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε μισή πιθανότητα να κάνει μια παρενέργεια που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί» ρώτησε η Ανθή Βούλγαρη με τον Βατόπουλο να απαντάει «100% δεν υπάρχει τίποτα στην ιατρική».

Δείτε επίσης: Τρεις μέρες μετά τον εμβολιασμό του πέθανε ο 15χρονος στην Αρκαδία – Ξεσπά η ξαδέρφη του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Breakfast @ Star: Επέστρεψε η Ελένη Χατζίδου – Όσα είπε για τον τραυματισμό της

Στο πλατό του «Breakfast @ Star» επέστρεψε η Ελένη Χατζίδου μετά τον τραυματισμό που είχε στο χέρι της.Η γνωστή...

More Articles Like This