Τρεις μέρες μετά τον εμβολιασμό του πέθανε ο 15χρονος στην Αρκαδία – Ξεσπά η ξαδέρφη του

«Έφυγε από το εμβόλιο! Ήτανε υγιέστατος!» λέει η ξαδέρφη του - Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής - Τι σχολιάζει ο λοιμωξιολόγος Κώστας Χρυσανθόπουλος 

Must Read

Το απόλυτο δράμα ζει η οικογένεια του 15χρονου αγοριού που «έσβησε» στον ύπνο του τα ξημερώματα της Δευτέρας, στην Τρίπολη Αρκαδίας.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση όχι μόνο στους συγγενείς του αδικοχαμένου παιδιού, αλλά και σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία που περιμένει απαντήσεις για τον αιφνίδιο θάνατο του νεαρού παιδιού.

Η οικογένεια αναμένει τα αποτελέσματα της νεκροψίας- νεκροτομής που θα δώσουν φως στα αίτια του ξαφνικού θανάτου του 15χρονου, όμως την ίδια στιγμή, το γεγονός ότι ο νεαρός μαθητής είχε εμβολιαστεί με την πρώτη δόση την περασμένη Παρασκευή, προκαλεί σύγχυση και ερωτηματικά.

Η ξαδέρφη του 15χρονου, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρετά με σπαρακτικό τρόπο το νεαρό παιδί και κατηγορεί το σκεύασμα του εμβολίου για τον θάνατο του. Μάλιστα, όπως γράφει, ελπίζει η οικογένεια να λάβει απαντήσεις για τις αίτια θανάτου:

«Εχτές τα ξημερώματα. Έφυγε ο ξάδερφος μου, ένα υπέροχο παιδί, γλυκύτατο, καλοσυνάτο. Πάντα όλοι μας ότι και να του λέγαμε δεν μας χάλαγε χατίρι. Δεν τον έζησα πολύ καιρό, πάρα μόνο 2 χρόνια. Δεν ξέρουμε από τι έφυγε. Αλλά έκανε την Παρασκευή την πρώτη δόση του εμβολίου. Για να πάει σχολείο. Και να είναι καλυμμένος έστω και λίγο από τον κορωνοϊό. Και ο ξαδερφούλης μου. Έφυγε από το εμβόλιο. Γιατί ήτανε υγιέστατος δεν είχε κάτι. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουν τα κότσια, να μας πουν από τι έφυγε. Καλό παράδεισο ξαδερφούλη μου και το χώμα που θα σε σκεπάσει να είναι ελαφρύ. Πάντα θα βρίσκεσαι στης καρδίες μας» αναφέρει στην ανάρτησή της.

Κανένας δεν έχει πεθάνει από το εμβόλιο λέει ο λοιμωξιολόγος Κώστας Χρυσανθόπουλος

Μιλώντας για το περιστατικό ο λοιμωξιολόγος Κώστας Χρυσανθόπουλος δήλωσε στον Σκάι Πάτρας 89.4 ότι κατά την άποψή του ο θάνατος του παιδιού δεν σχετίζεται με το εμβόλιο: «Κανένας δεν έχει πεθάνει από το εμβόλιο Pfizer mRNA. Μπορεί να έχει λίγες παρενέργειες, κυρίως επειδή τα παιδιά έχουν μεγάλη ανοσιολογική αντίδραση. Είναι fake news και κυκλοφορεί μόνο σε ορισμένα ψεκασμένα sites. Υπάρχει κάποια άλλη αιτία θανάτου. Δεν έχει αναφερθεί κανένας θάνατος εμβολίου mRNA ιδίως στη νέα ηλικία» σημείωσε.

(Φωτογραφία Αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τραγωδία στην Κρήτη: «Ο 33χρονος είχε τις αισθήσεις του όταν τον πήρε το ασθενοφόρο»

Βυθισμένος στο θρήνο είναι ο Άγιος Νικόλαος, της Κρήτης, από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του τραγικού...

More Articles Like This