Νέος 23 ετών έκανε το εμβόλιο της Johnson & Johnson και δεν μπορεί να περπατήσει

Συγκλονίζει η ανάρτησή του από το νοσοκομείο

Must Read

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ανάρτηση ενός νεαρού άνδρα ηλικίας 23 ετών ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου, με νευρολογικό πρόβλημα, μόλις λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της Johnson & Johnson.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο νέος, εμβολιάστηκε την 1η Σεπτεμβρίου και λίγες ώρες αργότερα παρουσίασε έντονα συμπτώματα και πήγε στο νοσοκομείο. Ενώ βρισκόταν στην αναμονή, στον χώρο των επειγόντων, ο 23χρονος αναφέρει ότι ξαφνικά άρχισε να μην αισθάνεται τα πόδια του.

Αφού υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων, ο 20χρονος 12 μέρες μετά, παραμένει στο νοσοκομείο και αδυνατεί να σταθεί στα πόδια του, με τους γιατρούς να μην έχουν δώσει ακόμα απαντήσεις για το πρόβλημα της υγείας του. Όπως σημειώνει μάλιστα, οι γιατροί του έδωσαν διάφορες πιθανές εξηγήσεις που όπως αποδείχτηκε δεν σχετίζονται με το πρόβλημά του, όμως κανένας έως τώρα δεν έχει κάνει κάποια πιθανή σύνδεση με το εμβόλιο.

Ο νεαρός άνδρας, με δύναμη ψυχής και αισιοδοξία αναφέρει ότι δεν το βάζει κάτω και σύντομα θα γίνει καλά. 

Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή του:

«Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Γεώργιος Βαγιαννίδης.
Επειδή τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί πολλά, οφείλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, για να μην υπάρχουν περαιτέρω αερολογίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας μου.
Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου, έκλεισα το ραντεβού για τον εμβολιασμό μου (Johnson’s and Johnson’s). Να τονίσω πως ήταν καθαρά δική μου επιλογή και ΚΑΝΕΝΑΣ δε μου προέτρεψε να το κάνω. Πήγα λοιπόν στο ΓΝ Κατερίνης και το έκανα. Όλα αυτά γύρω στις 16.00. Πολύ τυπικά τα πράγματα. Το μόνο που μου είπαν είναι «Περίμενε ένα 15’ & άμα αισθανθείς το οτιδήποτε ενημέρωσε μας». Δεν αισθάνθηκα. Έφυγα.

Γύρω στις 23.00, όντας ξαπλωμένος, άρχισα να μην αισθάνομαι καλά. Κρύωνα πολύ, ένιωθα αδυναμία. Οξύνονται τα συμπτώματα. Ρίγος, ζαλάδα, αδυναμία, πιο έντονος πυρετός.
Φτάνω 39,9. Φεύγω σφαίρα για νοσοκομείο. Ώρα 4.00 το χάραμα.
Η αναμονή για να εισέλθω στα επείγοντα κράτησε πάνω κάτω ένα 45’. Στο διάστημα αυτό της αναμονής, άρχισα να μη νιώθω τα πόδια μου. Για να μην τα πολυλογώ, χρειαζόμουν νευρολόγο για να εξετάσει τα πόδια μου & επειδή δεν υπήρχε, μεταφέρθηκα έκτακτα στο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης που εφημέρευε.

Με εξετάζουν εξονυχιστικά νευρολόγοι.
Βγαίνουν όλα καθαρά.
Οι μέρες περνάνε.
Οι εξετάσεις συνεχίζουν.
«Δεν έχεις κάτι παθολογικό βάσει των εξετάσεων που σου έχουμε κάνει έως τώρα».
Δεν είναι αυτό.
Δεν είναι εκείνο.
«Μπορεί να ναι ψυχολογικό» είπαν.
Άκυρο.
Ούτε αυτό είναι τελικά.

Αυτό που ΔΕΝ έχουν πει σίγουρα πάντως είναι ότι μπορεί να οφείλεται στο ΕΜΒΟΛΙΟ!

«Δεν έχει βρεθεί τέτοια παρενέργεια στο εμβόλιο».

«Το αποκλείουμε, καθώς θα είχαν βρεθεί παρόμοια περιστατικά με το δικό σου, πράγμα που δεν έχει συμβεί έως τώρα».

Σήμερα. Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου. Έχει πλέον έρθει η 12η μέρα που βρίσκομαι στο νοσοκομείο, δεν μπορώ να σταθώ όρθιος, ούτε να περπατήσω, τα πόδια μου κάνουν ελάχιστες βασικές κινήσεις, τα νιώθω και τα αισθάνομαι όμως κανονικά. Κάνουν συσπάσεις οι μύες, οπότε δε θεωρούμαι παράλυτος.
Κάνω φυσικοθεραπείες καθημερινά, έχω δει βελτίωση σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες.
Έχω θετικές σκέψεις.
Δεν το βάζω κάτω.
Θα το παλέψω.
Θα προσπαθήσω.
Θα κουραστώ.
Θα τα καταφέρω»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This