Παρουσία του Πρωθυπουργού, τιμητικά Έλληνες πολίτες η μητέρα και ο μικρότερος αδερφός του Αντετοκούνμπο

Ο Μάκης Βορίδης τέλεσε την ορκωμοσία πολιτογράφησης

Must Read

Τιμητικά πολιτογραφήθηκαν σήμερα Έλληνες πολίτες Βερόνικα Νκεμ Αντετοκούνμπο και του Εμέκα Αντετοκούνμπο, η μητέρα και ο νεότερος αδελφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Στην τελετή ορκωμοσίας ήταν παρών ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θερμά συγχαρητήρια, είστε τώρα όλη η οικογένεια Έλληνες πολίτες. Κι επειδή έχουμε πει πολλά πράγματα για τα παιδιά και πόσο περήφανους μας έχουν κάνει, θα ήθελα να πω μία κουβέντα για την κυρία Βερόνικα, για το γεγονός ότι μεγαλώσατε καταπληκτικά παιδιά, με αξιοπρέπεια και ήθος. Είστε ο πυλώνας, η κολώνα της οικογένειας. Μακάρι να ήταν εδώ μαζί σας και ο πατέρας σας, θα ήταν πάρα πολύ υπερήφανος. Στο πρόσωπό σας, στο πρόσωπο όλης της οικογένειας Αντετοκούνμπο, αντικατοπτρίζεται η Ελλάδα που θέλουμε: η Ελλάδα που προσπαθεί, αγωνίζεται, ξεπερνά τις δυσκολίες, κρατά ενωμένη την οικογένειά της. Είναι η Ελλάδα που μας κάνει περήφανους», δήλωσε μετά την ορκωμοσία ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την ορκωμοσία της πολιτογράφησης τέλεσε ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ενώ αύριο το πρωί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η οικογένειά του θα βρεθούν στο Προεδρικό Μέγαρο και θα συναντηθούν με την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This