«Ήμουν σε κατάσταση σοκ» λέει ο οδηγός του καρτ που καταπλάκωσε τον 6χρονο Φώτη (video)

Ο επαγγελματίας οδηγός περιγράφει πώς έγινε το ατύχημα

Must Read

Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος ο οδηγός του μοιραίου καρτ που καταπλάκωσε το 6χρονο αγοράκι στην Πάτρα, κατά την διάρκεια αγώνα σε δρόμους της πόλης.

Την ώρα που ο 6χρονος Φώτης δίνει μάχη διασωληνωμένος, οι 5 συλληφθέντες που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα προκειμένου να ερευνηθούν οι ευθύνες για τον τραυματισμό του παιδιού και τα ελλιπή μέτρα προστασίας, αφέθηκαν ελεύθεροι. 

Ο οδηγός του καρτ, Νίκος Σαρδέλης περιγράφει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό ατύχημα και αναφέρει ότι μόλις αφέθηκε ελεύθερος, πήγε στο νοσοκομείο του Ρίου όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση το παιδί. Ο ίδιος ως πατέρας μάλιστα, ανησυχεί για την κατάσταση της υγείας του 6χρονου:

«Σε κάθε περίπτωση προέχει η υγεία του παιδιού. Επισκέφτηκα το νοσοκομείο με το που αφέθηκα ελεύθερος. Είμαι και εγώ πατέρας δύο αγοριών και είναι πολύ σημαντικό για μένα να επανέλθει η υγεία του παιδιού. Βρίσκεται στη ΜΕΘ, απ’ ό,τι λένε οι γιατροί τα νέα είναι σχετικά καλά, δηλαδή δεν έχει μεγάλους τραυματισμούς, αλλά ακόμα διατηρείται σε κατάσταση καταστολής» δήλωσε μιλώντας στο Live-News.

O κ. Σαρδέλης περιέγραψε πώς έγινε το ατύχημα: «Στα πλαίσια οδήγησης επίδειξης και νέων ηλεκτροκίνητων καρτ, προσπάθησα να προσπεράσω το μπροστινό μου καρτ από τα δεξιά. Είχα μια μικρή επαφή με το άλλο καρτ αλλά ήταν αρκετή για να αλλάξω κατεύθυνση προς τα προστατευτικά πλαστικά τα οποία ευτυχώς που υπήρχαν γιατί αυτά με κράτησαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και παρόλο που έχω τραυματισμούς χαμηλά στην κοιλιακή χώρα και στα πόδια, μπορώ να τους διαχειριστώ και να τους ξεπεράσω» αναφέρει και προσθέτει ότι ο ίδιος ήταν σοκαρισμένος τη στιγμή που ο 6χρονος κείτονταν στην άσφαλτο αναίσθητος:

«Δύσκολες στιγμές, καταλαβαίνετε. Το παιδί… προσπαθούσαν να το επαναφέρουν. Με ενημέρωσαν για το τι είχε προκληθεί αλλά και εγώ ήμουν σε κατάσταση σοκ, προσπαθούσα να καταλάβω τι μας έχει συμβεί» δήλωσε.

Ο επαγγελματίας οδηγός διευκρίνισε ότι η ταχύτητα του ήταν χαμηλή, 40-50 χιλιόμετρα την ώρα.

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει ο γιατρός που έτρεξε να βοηθήσει τον 6χρονο Φώτη: «Η καρδούλα του χτυπούσε δυνατά»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This