Ξεκίνησε η προπαγάνδα για την τρίτη δόση!

Ο δόκτωρ τρόμος τη συστήνει ανεπιφύλακτα!

Must Read

Η ιστορία των εμβολίων δεν φαίνεται να έχει τελειωμό. Μετά την πρώτη και τη δεύτερη δόση που ξεκίνησαν ως μη υποχρεωτικές, ήρθε και η τρίτη και μαζί της και οι «υποστηρικτές» της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Η τρίτη προαιρετική δόση του εμβολίου είναι 100% ασφαλής»

Ο δόκτωρ τρόμος, ή αλλιώς καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος αφού έσπειρε πανικό για να κάνει ο κόσμος το εμβόλιο, τώρα προσπαθεί να πείσει και για την τρίτη δόση!

Τόνισε πως η τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό είναι προαιρετική αλλά πρόκειται για μία εξαιρετικά ισχυρή σύσταση για τις ηλικιακές ομάδες που αφορά.

«Είναι ξεκάθαρη η τοποθέτηση της Επιτροπής. Η τρίτη δόση είναι προαιρετική, ωστόσο είναι πολύ ισχυρή η σύσταση. Για τις ηλικίες που έχει ανοίξει πάντως συνίσταται. Η τρίτη δόση στην τεράστια πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι 100% ασφαλής. Όταν ξεκινήσαμε τους εμβολιασμούς ο κόσμος πήγαινε και εμβολιαζόταν ανάλογα την ηλικιακή του ομάδα, ακόμα και άτομα που έχουν νοσήσει. Κανένας δεν έπαθε τίποτα, ίσα ίσα, έχουν καλύτερη ανοσία», είπε ο κ. Βασιλακόπουλος.

Στη συνέχεια ο κ. Βασιλακόπουλος εξήγησε τους λόγους που η επιτροπή του FDA δεν επέτρεψε την τρίτη δόση εμβολιασμού σε όλο τον πληθυσμό.

«Έχω την αίσθηση ότι ανάλογα με το τι εμβόλιο θα έχει κάνει το άτομο, στο εξάμηνο ή οχτάμηνο θα μπορέσουν κι άλλες ηλικιακές ομάδες να εμβολιάζονται. Οι μεγαλύτεροι άνθρωποι που έχουν πιο αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα κινδυνεύουν περισσότερο μετά τον εμβολιασμό από τους νέους ανθρώπους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This