Αξίωση 2,7 εκατ. ευρώ από τον πατέρα που δεν θέλει μάσκα και self test στο παιδί του

«...επειδή αυτό αρμόζει στις παράνομες και εγκληματικές πράξεις που κάνουν οι εκπαιδευτικοί και το Υπουργείο Υγείας…».

Must Read

Συνέχεια είχαμε σήμερα στην υπόθεση του πατέρα που συνελήφθη όταν πήγε στο 2ο δημοτικό σχολείο της Θέρμης για να διαμαρτυρηθεί επειδή δεν επιτράπηκε η είσοδος του γιου του στη σχολική μονάδα χωρίς τη κάρτα του self test. Η διευθύντρια του σχολείου υπέβαλε μήνυση εναντίον του και ακολούθησε η αυτόφωρη διαδικασία.

Θυμίζουμε ότι χθες κατά την προσαγωγή του αρνήθηκε ότι κινήθηκε απειλητικά προς τη διευθύντρια, λέγοντας ότι απλά την παραμέρισε και πρόσθεσε πως δεν είναι αρνητής, «αλλά κατά της μάσκας και των self tests. Έχω κάνει άλλα εμβόλια αλλά δεν θα κάνω για τον κορωνοϊο».

Το πρωί ο Γιάννης Σαρηγιαννίδης πήγε ξανά στο σχολείο, χωρίς το παιδί του αυτή τη φορά και εξήγησε: «Πρέπει να ξεκουραστεί γιατί υπέστη σοκ και αυτό όπως και τα υπόλοιπα. Θα πάρει τρεις μέρες ρεπό από τη… σημαία. Παραπονέθηκε το παιδί ότι δεν ήθελε να φορέσει τη μάσκα στο σχολείο και εγώ το υποστήριξα. Την προσεχή Δευτέρα θα επανέλθουμε, περιμένω να δω τι θα γίνει την Παρασκευή με το δικαστήριο. Εγώ ετοιμάζομαι να πάω χωρίς δικηγόρο γιατί τα χαρτιά μου έχουν μεγάλη δύναμη και ισχύ».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε για την παρουσία του στο σχολείο: «Ήρθα να αφήσω ένα διαβιβαστικό και να ενημερώσω τη διευθύντρια του σχολείου. Θα αφήσω τη σύμβασή μας, θα πάρω αριθμό πρωτοκόλλου και θα ενημερώσω τη διευθύντρια, η οποία έπρεπε να έχει ήδη ενημερωθεί από τη Νίκη Κεραμέως, καθώς έχει υπογράψει και έχει αποδεχτεί τους όρους της σύμβασής μας. Την αποδέχτηκε σιωπηρά μετά από 60 μέρες και η αποδοχή έχει τρεις φορές μεγαλύτερη δύναμη από ό,τι έχει να υπογράψει κάποιος πάνω σε ένα χαρτί».

Αποκάλυψε μάλιστα ότι θα αξιώσει και 2.700.000 ευρώ: «Θα μπω μέσα θα αναζητήσω τη διευθύντρια, θα γνωστοποιήσω τη σύμβασή μας και θα επιδώσω πρόστιμο ύψους 2.700.000 ευρώ για τη διευθύντρια μόνο. Οι υπόλοιποι θα πάρουν μεγαλύτερα ποσά. Θα επιδώσω τα πρόστιμα επειδή αυτό αρμόζει στις παράνομες και εγκληματικές πράξεις που κάνουν οι εκπαιδευτικοί και το Υπουργείο Υγείας».

Τέλος, χαρακτήρισε «υποτιθέμενη» την πανδημία και πρόσθεσε πως «είναι κάτι το οποίο δεν με έχει πείσει ότι θα σκοτώσει το παιδί μου…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αδιανόητη επίθεση του Άδωνι στην Ευρωπαία Εισαγγελέα για τα Τέμπη

Πρωτοφανής επίθεση κατά της Ευρωπαίας Εισαγγελέως που ερευνά το έγκλημα στα Τέμπη εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά...

More Articles Like This