Έβαλαν πρωτάκια σε λάθος λεωφορείο – «Νομίσαμε ότι απήγαγαν τα παιδιά μας» λένε οι γονείς

Έψαχναν σοκαρισμένοι τα παιδιά τους οι γονείς

Must Read

Μόλις μια μέρα μετά το απίστευτο περιστατικό στη Βάρκιζα όπου ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου και η συνοδός ξέχασαν μέσα στο όχημα δεμένο επί τέσσερις ώρες ένα κοριτσάκι μόλις δυο ετών, έγινε γνωστό ότι μια παρόμοια υπόθεση προκάλεσε τον πανικό των γονέων στην Φθιώτιδα.

Δυο δίδυμες αδερφούλες από το χωριό Τσούκα που ξεκίνησαν φέτος να πηγαίνουν στην Α’ Δημοτικού, επιβιβάστηκαν το πρωί στο σχολικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ με προορισμό το σχολείο τους στη Μακρακώμη.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, όταν το μεσημέρι έφτασε η ώρα να επιστρέψουν στο σπίτι τους, οι γονείς συνειδητοποιήσαν ότι τα παιδιά τους δεν βρίσκονταν μέσα στο όχημα, με τον οδηγό να υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί, ενώ παρά τις προσπάθειες του να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο με τους καθηγητές, κανένας δεν απάντησε.

Η αγωνία των γονέων «χτύπησε» κόκκινο και αμέσως κατευθύνθηκαν προς το σχολείο όπου εκεί συνάντησαν μόνο την καθαρίστρια. Οι γονείς έψαχναν αναγνωσμένοι τις αίθουσες, τις τουαλέτες, μέχρι και τις ντουλάπες, ωστόσο τα κοριτσάκια δεν ήταν πουθενά.

Σε κατάσταση σοκ, οι γονείς ειδοποιήσαν την αστυνομία η οποία επικοινώνησε με το ΚΤΕΛ Φθιώτιδας, ώσπου τελικά τα κοριτσάκια εντοπίστηκαν σε σχολικό λεωφορείο που είχε φτάσει ορεινό χωριό Τυμρφηστός, με δρομολόγιο εντελώς διαφορετικό από αυτό που θα τις άφηνε σπίτι τους.

«Είχαμε περίπου μιάμιαση ώρα που ψάχναμε τα παιδιά. Χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας. Ζήσαμε έναν εφιάλτη. Πήγαμε να τρελαθούμε. Νομίσαμε ότι απήγαγαν τα παιδιά μας…», δήλωσαν οι γονείς στο LamiaReport και πρόσθεσε ότι ο διευθυντής του σχολείου δεν έδωσε καμία εξήγηση για το περιστατικό, ωστόσο οι ίδιοι δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια στο όλο θέμα καταθέτοντας μηνύσεις σε βάρος των υπευθύνων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This